Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogłybyscie byc z chłopakiem jak mój?

Polecane posty

Gość gość

K. nie jest złym chłopakiem, ale zaczynam zauważać wady, które coraz bardziej zaczynają mi przeszkadzać. Przede wszystkim źle wybrał pierwsze studia, poszedł na ekonomię, przez co dzisiaj musi robić drugie. Dziś jest w sumie na mgr, ale przed nim jeszcze rok studiów (budownictwo). Wkurza mnie to, że nie konczy pracy po 8 godzinach, musi nierzadko zostac dłużej na budowie. Pracuje tylko jako inzynier budowy, gdyz nie ma uprawnien, a zarobki są smieszne - około 3 tysiace. Ma 28 lat a w weekend zamiast wyjsc gdzies, poimprezowac, uczy sie lub jest na studiach. Czy to jest normalne? Gdzie tu miejsce dla mnie?

Gość gość
3 tysiące to nie są śmieszne zarobki panno przemądrzała

Gość gość
Nie. Wiesz dlaczego? Bo jesteś materialistką i zachowujesz sie jak byś była jego matka a nie partnerka. Krytykować wybór studiow? Miejmy nadzieje ze ty jesteś idealna i zarabiasz przynajmniej 2x tyle co twoj chłopak.

Gość gość
Znając życie to jesteś jedna z tych licznych wiecznych studentek ktore marzą o byciu utrzymywaną przez męża. No! Ale musi mieć też czas dla ciebie żeby patrzył na ciebie jak leżysz i pachniesz. Z domu wyniosłaś takie przekonania?

Gość gość
Widać, że chłopak ma już całkiem dobrą pracę, a po zrobieniu magisterki może awansuje, co da mu podwyzszkę. Ale wiem, wiem najlepiej w wieku już 21 lat zarabiać 10 tys na księżniczke.

Gość gość
*podwyżkę oczywiście.

Gość gość
A teraz dla kontrastu napisz, autorko, o sobie.