Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fajny Styl Dla Dziewczynki

Polecane posty

Gość gość

Czasami widzę bardzo fajnie ubrane dzieci ale sama często mam problem z doborem ubrań by córa fajnie wyglądała. Z synem nie mam problemu bo to chłopak i wystarczą fajne jeansy z c&a bluzka h&m i dobrze wygląda a jego uroda dopełnia resztę :-) Córa ma prawie 10 mcy. Zaczęłam kupować wiosenne ubrania,syn juz wszystko ma a teraz pora na ubranka córki. Widziałam fajne czapki i wygladala w niech super ale nie kupiłam bo by leżały,nie znalazłam nic z kurtek co by pasowało do czapek. ....albo ze mnie jakiś daltonista albo nie wiem hehe czapeczki kremowa ,niebieska ciemna z kokardą z boku i o kolorze fuksji. Do niebieskiej by pasowało szare okrycie wierzchnie ale jakie jeszcze ? Miętowy ? Podstawowe info znam, czyli ze do czarnego pasuje każdy kolor, do szarego większość kolorów itp. Kupiłam głównie spodnie i legginsy bo dobrać coś do tego to nie problem. ....

Gość gość
Problem to ty masz ale z głową.

Gość gość
Do niebieskiej możesz kupić czerwona kurtkę, różowa, żółta, do tego wystarczy doszyć np kwiatka w tym samy kolorze i będzie fajnie. Liczą się dodatki, małe detale dołączone w podobnych kolorach.

Gość gość
Do tej z 21:44 problem to ty masz bo się wcinasz a nic sensownego nie potrafisz napisać hehe spać dzieciaku. Do gościa z 22:06 dobrze kombinujesz,dzięki kiedyś do bodziakow doszywalam kwiaty lub kokardki i rewelacyjnie to wyglądało.

Gość gość
ja zaniedługo bede miec córe:) i nie mam zamiaru ubierac jej w rózowy kolor bo dla mnie jest tandetny,widziałam jak moja kolezanka ubiera swoja córe to mi jej zal:/ duzo rózu,panterka,króliczki itp,ja nakupiłam,bardziej szare zeczy,nawet mam czarne w paseczki,zielone itp.

Gość gość
Nie przesadzajmy z tym ubiorem, fajnie jak małe dziecko modnie wygląda, ale wielkim problemem świata to nie jest. Ale fakt, czerwień z szarością dobrze wygląda zawsze i u każdego, u małych dziecinek tez. Ja mam taki szaro-czerwony zestaw dla moje córki z http://allinside.pl/ i jest bardzo dobry.

Gość gość
weź ty już wypier/dalaj z tym al insajdem spamerko żebracza!

Gość gość
zapraszam do mnie, może coś zainspiruje, szyje same hity na dzieci - w dobrych cenach :) Wszytsko jest mojego autorskiego pomysłu:) www.facebook.com/looloo.looloo.566/?fref=ts