Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panow prosze o rade w bardzo smutnej sprawie dziekuje

Polecane posty

Gość gość
O zeby zadbaj dla siebie i koniecznie idz do dentysty bo te kometarze byly wymowne. Faceta olej. Teraz pilka u niego. Jezeli nie wykaze sie inicjatywa to i tak nic z tego nie bedzie.

Gość gość
dzieki za wpisy. jesli chodzi o moje zeby to tylko koronki bylyby. bo mam rozne odcienie, moje zeby sa martwe z przodu niestety, mam tez plomby. mam jakas sklonnosc genetyczna do psucia sie zebow, mimo ze dbam od dziecinstwa. Jesli uzylabym bialej perly to wypelnienia itak pozostana zolte to po piewsze a po 2 ciemniejsze zeby po leczeniu kanalowym nie zmienia barwy, bo krew gromadzi sie w srodku zeba a nie na zewnatrz. zolte zeby nie sa naprawde kwestia mojego zaniedbania ale wlasnie czy nieszczesliwych zbiegow okolicznosci (typu silne uderzenie podczas wypadku), potem aparat ortodontyczny ktory nadwyrezyl nerwy bo byl za silno sciagniety...reszta ciala jest ok.tylko to:( to bylo moja decyzja o pojechaniu tam bo tam jest i cieplej a tu w domu nawet chodze w czapce bo mi zimno.

Gość gość
aha i jeszcze jedna wazna rzecz-nie chcialam by on placil za wszystko bo to byloby rownoznaczne z tym ,ze moglby sie czuc-ja place ja wymagam.zreszta nie czulabym sie z tym komfortowo, tylko jak xxx (sami wiecie).chcialam mu pokazac ze nie licze na jego dolary:P

Gość gość
No jezeli o zeby chodzi to si emylisz i to bardzo. W gre wchodza nie tylko koronki ale tzw. Veneers. Albo mozesz tez wybielic laserowo czy innym srodkiem i powymieniac plomby. Naprawde inwestycja sie oplaca ale rob jak chcesz. Nie opowiadaj pierdu pierdu ze masz jakas tendencje do psucia sie zebow bo ta tendencja w 80% nazywa sie ze nie masz ochoty na mycie zebow i codzienne uzywanie nitki dentystycznej. no niestety w naszym kraju tak ma 99% spolecznosci :( Nie pij zadnej koli, zadnych sokow ani nieczego co ma cukier. Lizaki i warde cukierki to dla twoich zebow samobojstwo. Jezeli jesz slodkie to tylko cos co jesz od razu. Najgorsze sa rzeczy ktore sie ssie, pije czy lize przez dluzszy czas bo to zmienia odczynnik PH w slinie i daje pozywke do bakterii. Wiec jezeli juz to czekalada na raz i z glowy :)

Gość gość
wstaw zdjęcie zębów...wtedy ocenimy, czy przesadzał to mówiąc...

Gość gość
mi doktor powiedzial ze wybielanie tych zebow je oslabi.problem jest taki ze jesli sie zlamia a sa to zeby przednie ktore i tak sa slabe to wtedy bedzie duuuzy problem.odradzal mi ich wybielanie. co do nitki dentystycznej-moze to i racja, rzadko kiedy uzywam, tylko jak sie przypomni. ja nawet szczoteczke do zebow nosze do pracy, myje po kazdym posilku.zdjecie zebow zrobie, potrzebuje troche czasu wiec wtedy bedzie wiadomo:(

Gość gość
chcialam dodac jedna rzecz- nie chce wygladac jak edzia gorniak lub edytta zajac pazura bo ich zeby sa jakies wypukle i za duze:?

Gość gość
a te Veneers to sa licowki?czy licowki,koronki i vernees to 3 rozne rzeczy?

Gość gość
On moze sam nie jest pewny.Podjecie kroku o wspolnym zyciu to duze wyzwanie jak wam sie dziewczynom wydaje

Gość gość
hej to ja autorka.jestem w2kur...bo wrzucilam zdjec ia zebow ale ADMIN je usunal!!!!jaKIM prawem, przepraszam?:(