Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2

Do wszystkich chudych i niskich

Polecane posty

Gość gość2

Piszę to ponieważ zauważyłem że pisze tutaj wielu takich mężczyzn. Chciałem wam powiedzieć że niestety ale jest to bardzo mało prawdopodobne że znajdziecie sobie kobietę a nawet jeżeli to będzie ona bardzo odbiegac od waszego ideału. Po prostu wygląd u mężczyzny jest tak samo ważny u kobiety a ktoś taki jak wy nie posiada męskiego wyglądu więc po prostu nie jest atrakcyjny dla kobiet. Gdybyście jeszcze byli chudzi i wysocy to może mielibyście jakieś szanse ale mając 170 cm cm i ważąc poniżej 60 kg nie macie szans na nic. Oczywiście zaraz wszyscy zaczną gadać idź na SIŁOWNIĘ. Od razu mówię że to bzdura ponieważ nigdy nie będzie po was tego widać np ja mam bardzo drobną budowę ciała i nawet po siłowni jak nie widac po mnie że kiedykolwiek trenowałem pomimo że trochę mięśni mi przybyło to zmiany są niewielkie i dalej jestem mniejszy od większości mężczyzn. Pogódźcie się z tym że kobiety się wami po prostu nie interesują i odpuście sobie bo tylko się rozczarujecie.

Gość gość
Mam 186cm na prawie 70kg wagi i jakoś nie mogę się odpędzić od kobiet?

Gość gość2
Bo wysoki jesteś przeczytaj to co napisałem

Gość gość
Mój narzeczony jest zawodowym piłkarzem. Porównując go do swoich kolegów no to jest drobny. Ma 181 przy wadze 67-70. Mimo to jest idealny dla mnie. Ma zarysowane mięśnie na klatce, świętą pupę, nogi.

Gość gość2
Napisałem to z myślą o chudych i jednocześnie niskich chudzi i powyżej 180 to już zupełnie co innego

Gość gość
Racja ktoś taki jak my może mieć najwyżej dziewczynę za 100/h w agencji

Gość gość
Mo kolega ma 165 cm, chudziutki jak dziewczynka i ma od kilku lat dziewczynę o normalnym wyglądzie, nie jakąś brzydulkę czy grubaskę :) Koleś to świetny gość, spodobał jej się od pierwszego przypadkowego spotkania. Ona jest jego wzrostu i prawdopodobnie waży więcej niż on.

Gość gość
Mnie chudzi obrzydzają

Gość gość
liczy się jeszcze twarz

Nie ważny jest wzrost, waga. Ważne jest to, czy mężczyzna dba o siebie. A najważniejsze jakim jest człowiekiem. Mam prawie 30 lat i wiem, że partnera na całe życie nie szuka się w oparciu o "powierzchowne" cechy. Dodam, że mam 175 cm wzrostu i ważę około 55-56 kg.

Gość gość
wy zapewne tez dyskryminuecie dziewczyny ze wzglezdu na wyglad wiec w d***e mal to ze jakas oleje was ze wzgledu na wyglad, oko za oko

Gość gość
Chudy i niski zawsze ma szanse na babę, w przeciwieństwie do grubego, nawet jak facet jest wysoki ale gruby nigdy nie ma szansy na laskę, więc lepiej być niskim i chudym.

Gość gość
Tak więc niscy i chudzi kolesie nie martwcie się mace szanse na babę.

Gość gość2
Właśnie gruby ma większą szansę. Gruby facet jest mimo wszystko męski ponadto najczęściej jest dobrze zbudowany a chudy i drobny nie dość że nie może nic z tym zrobic to jeszcze wygląda jak p***a