Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o takim stylu ubierania?

Polecane posty

Gość gość

Ubieram się w raczej proste rzeczy, nie lubię się zbytnio wyróżniać ubiorem ( za to staram się nadrabiac ładnym,ale też nie za mocnym makijażem), tzn generalnie lubie rzeczy dopasowane ,ale dosyć zwyczajne. Np zimą dopasowana , czarna zwykła kurteczka, jeansy, kozaki, latem np jeansy i jakaś kurteczka ala skórzana przeważnie czarna lub brązowa, bluzeczki mogą byc albo koszulowe,albo w jakieś wzorki też,ale nie zbyt krzykliwe. Latem np top czy t-s**tr i np jeansowa krótka spodniczka czy spodenki. Nie lubię stylu bardzo eleganckiego typu elegancki płaszczyk i szpileczki. Jak wy odbieracie taki styl? ogólnie myślę ,że z figury i twarzy jestem dosc atrakcyjna bo mam powodzenie choć nie mnie to oceniać :)

Gość gość
bez zdjęcia się nie da ocenić

Gość gość
no to mniej więcej w takim stylu: https://www.google.pl/search?q=casual+styl&espv=2&biw=1034&bih=619&tbm=isch&imgil=nnpsB_szKzcjeM%253A%253BXvhUGY4MFEeRqM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.snobka.pl%25252Fartykul%25252Fporada-13-styl-casual-4811&source=iu&pf=m&fir=nnpsB_szKzcjeM%253A%252CXvhUGY4MFEeRqM%252C_&usg=__elgRbVP64y5acBchdM1-qLVf6Tk%3D&ved=0CCkQyjc&ei=gTHOVICLIMfEO_qDgbAO#imgdii=_&imgrc=m1Xdws9h7bxlSM%253A%3BGpuwYmy6Z--grM%3Bhttp%253A%252F%252Fkobietamag.pl%252Fwp-content%252Fuploads%252F2012%252F08%252FStyl-casual.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fkobietamag.pl%252Fjak-tuszowac-niedoskonalosci-za-pomoca-stylu-casual%252F%3B490%3B245

Gość gość
up

Gość gość
Musiałaś wszystko zdrabniać?

Gość gość
Ok fajny styl, mam podobny

Gość gość
Moim zdaniem trochę nudno bez dodatków

Gość gość
no w sumie to masz rację, nie noszę za wiele bizuterii czy dodatków, w sumie prawie w ogole, ale może zaczne ;) Ale np mój były mi zarzucał dlaczego nie lubie stylu typu eleganka sukienka, szpileczki, a ja sie w takim stylu czuję źle, jak się tak bardzo wystroje, nawet na jakies okazje co już trzeba sie ubrac bardziej elegancko to wybieram proste rzeczy, i tak zastanawiam sie czy to sie innym podoba? bo znajomi to oczywiście powiedzą, że fajnie, super, no ,ale wiadomo, że co mają powiedzieć. A kolory jakie lubie to czernie, brązy, wszelkie niebieskie, zielony, morski, czasem szary, fioler, lila róż, w ogóle praktycznie nie noszę czerwieni, różu wręcz nie znoszę

Gość gość
up

Gość gość
Podaj mi zdjęcie przykładowe kogos kto się ubiera jak ty to bedzie łatwiej ocenić bo tak tymi zdrobnieniami jak opisujesz to szlag trafia :o

Gość gość
no tak nie ma sie czego czepic to mozna i zdrobnien :p

A ja ubieram sie zupelnie inaczej, po pierwsze to - makijazu zero, ale mam makijaz pernametny czyli na stale juz,usta brwi i oczy - wiec nie musze kupowac i codziennie tracic czas na malowanie tego wszystkiego,teraz ubior , ubieram sie tylko na sportowo tj. bluza z kapturem lub koszulki bawelniane , do tego spodnie wszystko z firmy wrangler albo polo, te najbardziej lubie- tanie i dobre,buty tej samej firmy, szpilki i kurtka ze skory w tym miejscu gdzie mieszkam niestety ale wieje wschodem lat 70-tych, chyba by ludzie stali daleko od ciebie z takim wygladem , nie wiem czy w sklepie by tu kupil "szpilki" !!! - cheeh ! cwierc wieku temu byla taka moda ...

Gość gość
Ubieraj się tak jak Tobie wygodnie i jak Tobie się podoba, a były dobrze, że jest byłym. Sama mam trochę przerysowany styl - co prawda ubrania noszę proste, ale obwieszam się biżuterią, dodatkami i mam mocny makijaż. Też nie każdemu się to będzie podobać, ale chyba najważniejsze jest to w czym my się dobrze czujemy, nie?

Gość gość
Nudny i c*****y

Gość gość
a grzeczniej jakoś?