Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotalup76

SzybkiGrosz.pl pożyczka

Polecane posty

Gość dorotalup76

Portal jakim jest szybkigrosz.pl oferuje udzielanie pożyczek społecznościowych.. czy ktoś ma jakieś doświadczenie z nimi?

Gość noname44
wiesz co? wystarczy poczytac opinie na necie.. szybkigrosz.pl to dość młody serwis ale za to ma wiele dobrych opinii także myślę, że warto im zaufać ;)

Gość babciahania77
portal szybkigrosz.pl nie udziela pożyczek!! on tylko w tym pośredniczy. przekazuje Twoje dane i twoja aplikację dalej, do potencjalnych inwestorów, takie pożyczki są dużo lepsze niż w zwykłych parabkanach... sam ustalasz kwotę, oprocentowanie i okress spłaty, nikt tego z góry nie narzuca

Gość szczesciarz87krk
ja jestem właśnie po kontakcie telefonocznym z inwestorem ;) wniosek na szybkigrosz.pl wysłałem 3 dni temu ;) no i jutro spotykam sie i podpisuje umowe

Gość RysioMysio
Jak się chce to wszystko można, ja jestem zarejestrowany na szybkigrosz.pl jako inwestor i chętnie pomogę osobie zadłużonej ;) także czekam na wasze wnioski... max moge pozyczyć 8tys na 2 lata

Gość gość
Zgłosiłam wniosek prawie tydzień temu i nadal czekam. Czas leci a kasa potrzebna. Oby szybko inwestor zadzwonił.

Gość Marinta
Jeśli szukacie opinii o pożyczkach sprawdźcie http://www.monetto.pl/t/filarum-opinie.136/ . Świetna stronka, na której znajdziesz opinie o pożyczkach oraz darmową pomoc w sprawach finansowych. Sprawdźcie.

Gość miech34
ja też u nich brałam 3 tyś dostałam trzeba wniosek na stronie złożyć i poczekać

Gość gość
Ludzie są DURNI. Firma naciąga ich na połączenie telefoniczne w cenie: 7,69zł/min, nie gwarantując w zamian NICZEGO. Tylko prawdziwy idiota uwierzy, że ma zadzwonić, by zweryfikowali jego dane. Ciekawe po czym te dane sprawdzają? Zapewne po tonie głosu odgadują nazwisko, imię, adres i przychody rozmówcy. Wynika z tego, że albo oni są lepsi od Jackowskiego :D, albo płacący za to połączenie są KOMPLETNYMI DEBILAMI.

Gość gość
Ludzie są DURNI. Firma naciąga ich na połączenie telefoniczne w cenie: 7,69zł/min, nie gwarantując w zamian NICZEGO. Tylko prawdziwy idiota uwierzy, że ma zadzwonić, by zweryfikowali jego dane. Ciekawe po czym te dane sprawdzają? Zapewne po tonie głosu odgadują nazwisko, imię, adres i przychody rozmówcy :D. Wynika z tego, że albo oni są lepsi od Jackowskiego :D , albo płacący za to połączenie są KOMPLETNYMI DEBILAMI.

Gość gość
no tak najlepiej wziąć pożyczkę i jej nie spłacać ludzie są dziwni na szybkigrosz.pl i tak mają takiej niż w innych miejscach nikt nikogo nie zmusza zawsze można pożyczyć od rodzinki za darmo :)

Gość gość
ja mam pożyczkę na szybkigrosz dostałam 2 tyś i to w tydzień od wniosku polecam