Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałuję że zabrałam go na studniówkę

Polecane posty

Gość gość

Mój znajomy się rozchorował i 5 dni przed studniówka musialam szybko szukac kogos kto bedzie mogl isc w tym terminie. Koleżanka zaproponowała swojego kolege , noi się zgodziłam. Jest bardzo przystojny,rok starszy,mówiła że umie się bawić. Zapłaciłam za mnie i za niego łącznie 450 zł. Już na początku cos mu nie pasowało, bo robiliśmy dwa razy próbę poloneza na studniowce a on narzekał że jest zmęczony bo był wcześniej w pracy, robiłam dobrą minę do złej gry ale mnie to męczyło. Potem jak przynieśli jedzenie to on wyszedł i poszedł na doł po kawę , dopiero jak się napił to wrócił i jadł. Jak już sie napiliśmy i poszliśmy tanczyc to myslalam ze bedzie dobrze , tanczylismy w kółeczku i on spotkal znajomą i zaczął z nią tanczyc , potem co chwile tanczyl albo ze mną albo z inna dziewczyną , widac bylo ze obczaja laski. Jak robilismy zdjęcia to powiedzial ze lepiej ich nie wstawiac bo nie lubi takich po alkoholu i nie przerobionych. Niby każda dziewczyna podchodzila i mowila mi ze super przystojnego faceta przyprowadzilam , ale co z tego , skoro lepiej bawilam się z partnerami swoich koleżanek , nie wiem czy po prostu mial taki dzien , czy od razu jakos bylam do niego uprzedzona, inne kolezanki mowily ze fajnie sie z nim tanczy itd , ale jakos ja bawilam się średnio. Ogólnie cała studniówka była średnia, lepiej bawie sie na normalnych imprezach w gronie osob ktore lubie i bez kamer. Pisał do mnie dwa dni pozniej czy nie mam kaca , jak sie czuje , i czy mam fotki na telefonie. Pisaliśmy tak z dwa dni i w sumie teraz juz nie piszemy

Gość gość
no i co w związku z tym? :O

Gość gość
Może myślała, że będą razem chodzić teraz :D

Gość gość
bo wam nawsadzają do głowy, że studniówka to impreza życia i macie jakieś super wymagania odnośnie samej imprezy.. A to tylko potańcowka tylko cholernie droga. A ty jeszcze gorzej się bawiłaś bo z jakimś pajacem, który powinien sprawić żebyś bawiła sie dobrze bo to twoja studniówka była.. No cóż, beda inne imprezy gdzie się bedziesz lepiej bawić z lepszym gościem, i może nie bedziesz musiałą rozbijać banku żeby za nie zapłacić.. 450 .. ja pierdziee.

Gość gość
450 zł to i tak tanio u mojego brata wołali 700 zł od pary :D z jego klasy poszło 10 osób :classic_cool:

Gość gość
700? Czemu nie milion od razu.. masakra..

Gość gośćfgd
a czego sie spodziewałaś się po koledze? przyszedł jako zapchajdziura po wolnym miejscu... to jak miał sie czuć?