Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wielkie uczucie a niepewność

Polecane posty

Gość gość

Poznałam go w Sylwestra. Od tej pory zmieniło się moje życie. Dopóki nie wyjechałam na studia po przerwie świątecznej widywaliśmy się codziennie, ja u niego, on u mnie. Cały czas razem. Potem wyjechałam, pisał, dzwonił codziennie, rozmawialiśmy po kilka godzin. Od początku czułam, że mu się podobam. Teraz wróciłam na tydzień do domu. Jest jak w bajce. Boi się o mnie (załatwiam na miejscu operację), jest czuły, troskliwy, zazdrosny, tęskni za mną i nawet, jeśli danego dnia mamy się nie widzieć to i tak przyjeżdża bo nie może wytrzymać. Pamięta każdy szczegół naszych rozmów. Wczoraj powiedziałam, że podoba mi się jakaś tam jego bluzka, a dzisiaj ją założył. Kupuje mi soczki i zdrowe rzeczy, żeby brzuch dotrzymał do operacji. Mieszka z rodzicami, bratem i bratową (rodzona siostra jego byłej) i mimo to często tam przebywam, gotujemy razem dla całej rodziny, dogadujemy się nawet w kuchni. Mimo to mam problem… Oficjalnie nie jesteśmy w związku. Pytałam go jak to widzi, bo chcę wiedzieć na czym stoję, mamy po 24 lata, a on powiedział mi, że jest bardzo dobrze, praktycznie to już zachowujemy się jak w związku, ale, że wszystko na powoli, spokojnie. Powiedział mi, że on już znalazł tę jedyną (że to ja!) i nie chce nawet patrzeć na inne, nie szuka już. Mówi, że boi się jedynie odległości i tego, że nie wytrwam, chociaż nie daję mu takich powodów. Ja z jego strony boję się tego samego… Pytałam o związek, a on zapytał, czy mam na myśli ślub za kilka miesięcy, itp. A ja po prostu chciałabym, żeby w końcu nazwał mnie swoją dziewczyną. Jego kolega ostatnio dwa razy pytał nas czy będziemy razem. Raz odpowiedział „może, nie wiem”, a drugim razem spojrzał na mnie i powiedział „tak”. Jest to dla mnie cholerny problem bo po 3 latach pustki znalazłam kogoś tak niesamowitego.

Gość gość
Hm...

Gość gość
Wyluzuj trochę. Znacie się miesiąc, a Ty juz chcialabys wybierac obraczki i uslyszec powazne deklaracje. Wg facet nie jest jeszcze pewny, a Ty go osaczasz. Nie zdziwie sie, jesli za pewien czas urwie kontakt. I jeszcze do tego piszesz zalosnie piszesz ze po trzech latach pustki znalazlas kogos. Z czego wynika, ze jestes straszna desperatka.

Gość gość
chyba jest strasznie niesmiały i stąd to wynika:-) ale z tego co opisujesz to ewidentnie mu na tobie zalezy więc moim zdaniem nie masz sie co martwić:-) Pewnie niedługo sie przełamie bo to już ponad miesiac:-)

Gość gość
współczuję ci tylko tego napięcia bo pewnie już się doczekac nie możesz:-)