Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopakzklasa

poznałem dziewczyne na czacie ale coś jest nie tak

Polecane posty

Gość chlopakzklasa

gadamy już kilka dni,wysłała mi 2 fotki,jest nawet ładna ale na tych zdjęciach widać coś co mnie bardzo niepokoi mianowicie w tle widać prlowskie meble, bałagan i zżółknięte firanki w oknach :| obawiam się ze ona może być z patologicznej rodziny bo pisała mi ze mieszka z rodzicami ,ona chce się spotkać a ja nie wiem co robić :| nie chcę mieć do czynienia z pato!

Gość gość
powiedz jej że się spotkacie ale tylko w gumce, bo nie chcesz mieć teściów komunistów, paniał?

Gość gość
up

Gość gość
Ja cię rozumie ,mój facet ma też zdjęcia w swoim tel. W swoim pokoju stoi lodówka ,kaloryfery stare ,ściany w płytach obfite,telewizor pudło,drzwi do pokoju zrozwalonej płyty bez kompletnej klamki,firanki z ucietego kawałka materiału cierpiące się, było ich 8 w domu,to chyba ma luxus, Jest dobry chłopak ,ale boję skończyć jak.dziewczynka z zapałkami :-) puszcze go bokiem

Gość gość
może wynajmuje? wynajmując można mieszkać w byle norze,jeśli tanio, to co innego

Gość gość
Ale kiedyś trzeba jak człowiek pomieszkac,a oni w takich warunkach się wychowali to im dobrze,nędza ciągnie do nedzy

Gość gość
no i potem taka zacznie pic jak jej ojciec lub matka i dawać byle komu i 5 dzieci ! dlatego się boje już dość się naczytałem na kafe

Gość gość
Nick można sobie wpisać i Wojtyła Karolek,ale tu chodzi by nie zakochać się w nędzy !!

Gość gość
idź do niej do domu, zrób wywiad środowiskowy, poznaj rodziców, zobacz czy ostra patologia, wyczuj jak często się myją, czy do kościoła chodzą i jak ostra patologia to spier*alaj gdzie pieprz rośnie

Gość gość
Masz rację młody człowieku,jabłko od jabłoni daleko nie pada!!

Gość chlopakzklasa
jak laski odrzucają biednych facetów bez auta i mieszkania to ja nie mogę odrzucić takiej co jest z PATOLOGI? gdzie syf i pijaństwo w domu? jaki z niej materiał na dziewczynę?? nadal nalega na spotkanie siedzę na nie widoku na gg nie wiem co jej odpisać.

Gość gość
Hee nędza i patologią dobrze się maskuje i kryje,nie zaprosi go do siebie przez pół roku ! Bo wie że by zwiał :-)

Gość gość
Zbywaj ja ,pogadaj z nią o wszystkim ,czy pali piję czy się chętnie uczy,jaki sex lubi ,czy rodzice ciebie zaakceptują,itd ,nakręcił ja na gadke to się otworzy a ty zapisuj co dla ciebie

Gość gość
jestem kobieta i szczerze radzę- uciekaj od niej. jabłko daleko nie pada od jabłoni jak ktoś wspomniał. relacje z domu rodzinnego przenoszą się zawsze na relacje partnerskie, jak w domu przykładu nie ma to nigdy nie będzie sie stosować do zasad panujących w normalnym domu. jak ma syf to sprzątać nigdy nie będzie. uciekaj. tez mialam takiego smarka za przeproszeniem.

Gość gość
Ile ona ma lat

Gość gość
ja bym nie odpisywał bo im więcej będziesz z nią gadal tym będzie się bardziej nakrecala. nie pisz z nia olej ja nie odpisuj i tyle. nie tłumacz sie i nie komentuj znacie się kilka dni a ona juz nalega na spotkanie. nawet jest nie ostrożna co wygląda na recydywe, na bank nieraz sie spotykała z kims z czatu a przynajmniej tak to wygląda

Gość gość
Realnie ci radzą forumicz

Gość gość
Naprawdę sami dorośli na forum gimnazjum śpi ,można się naprawdę poradzic

Gość gość
dokładnie! ona zna cie parę dni, a juz NALEGA na spotkanie? to jest jakas pustaczka z samego opisu

Gość gość
Nigdy bym się nie spotkała z facetem z czata po krótkim czasie,lepiej pogadać niż ryzykować ,kobieta ma dużo do stracenia ,ona lekkich obyczajów jest!!! Wręcz ci się wciska w znajomość a na pierwszym spotkaniu w rozporek

Gość chlopakzklasa
Właśnie z nia rozmawiam, pyta czy wpadnę do niej na wino z Londynu i tańce:( nie wiem co zrobić. Iść? jak mnie wykorzysta seksualnie to pół biedy, gorzej jak jakieś syfki albo robaki na mnie przeniesie, boję się pato jak niczego innego

Gość chlopakzklasa
piszę z nią teraz,z rozmowy wynika ze zawaliła jedna klasę zawodówki ale nadal chodzi do szkoły i pali papierosy(ja nie pale) ma 18lat i 3 rodzeństwa,na razie nic nie pisze o sytuacji w domu ,wysłała mi kilka zdjęć na maila ale te są już na dworze ,nie w domu. chyba się z nią spotkam co przecież mnie nie zje i przy piwie ja przesłucham lepiej :)

Gość gość
Nie idz, oferuje Ci wino i tyle ma Ci do zaproponowania. Skoncz rozmowę z nia powiedz ze idziesz spać i jiz nigdy więcej nie pisz do niej

Gość gość
Ale po co? By naocznie zobaczyc patologie? Ma patologie bo sama nic nie mówi o rodzinie, dziecioroby bo tyle dzieci. Szkole zawalila, mądra nie jest. Pali fajki, na czacie szuka za przeproszeniem fujary. Tani chwyt. Idąc nakrecisz ja, nie rob jej ani sobie nadziei.

Gość gość
zapytaj jakie ma stosunki miedzy rodzicami, jak ich relacje sie układają. czy ma swoj pokoj. jak dla mnie patola max i nie warto isc.

Gość gość
wszyscy jesteście patologią

Gość gość
Ale piertolicie. Az sie czytac nie da. Wrzucacie wszystkich do jednego wora. A ja znam pare osob co mialy naprawde ciezko, pocjodzily z rodzin patologii ale wyszly na ludzi! Ba! Lepszych niz niejedni co mieli spokojny dom i pieknie urzadzony. Znam np. Dziewczyne co miala biednie a skonczyla studia i dzis ma fajnego narzeczonego, dobra prace. A znam dziewczyne co miara rodzicow co obydwoje pracowali w banku, a mimo to edukacje skonczyla na technikum potem szybko lapnela laceta, zaciazyla i ot cale jej zycie dzis co cykanie fotek w uwalonym lustrze z dzieciakiem na reku. Nie mozna oceniac po pozorach. Ale faktycznie wybadaj czy laska nie ma pusto w glowie, jakie ma plany. A bieda sie nie zrazaj-ona sobie rodziny nie wybrala. TishAddams9

Gość chlopakzklasa
na spotkaniu ją wypytam,dawno nie bylem na randce z neta wiec się zgodziłem,potem jej powiem ze znalazłem inna albo w rociłem do byłej ,coś wymyślę.