Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki tytuł powinien mieć powstający film SMOLEŃSK

Polecane posty

Gość gość

Podawajcie propozycje na tego świeżo przygotowywanego GNIOTA. Moja propozycja: CZŁOWIEK Z BRZOZY

Gość gość
Panzer Brzozen :P

Gość gość
Tu brzoza, Cud smoleński, Małpa w czerwonym, Spieprzaj dziadu, Alik

Gość gość
Nie ma Lipy!!

Gość gość
Kryminalne Zagadki macierewicza

Gość gość
2 krasnoludków i pancerna brzoza

Gość gość
10.04 stała się straszna tragedia, zginęło 96 niewinnych osób (lub kilku winnych, nie wiem). To żal, tym bardziej, że jedna z osób, które zginęły znam dobrze. Natomiast mam szczerze i głęboko w d/u/p/i/e co opowiada dziwak Macierewicz i Jaruś. Absolutnie mnie to nie rusza. Nie wierzę z żadną mgłę/ zamach/ wybuch / morderstwo. Żal mi tylko tych ludzi, którzy w to wierzą - ależ im pokiełbasili w tych głowach - i robią to z premedytacją.

Gość gość
10.04 stała się straszna tragedia, zginęło 96 niewinnych osób (lub kilku winnych, nie wiem). To żal, tym bardziej, że jedna z osób, które zginęły znam dobrze. Natomiast mam szczerze i głęboko w d/u/p/i/e co opowiada dziwak Macierewicz i Jaruś. Absolutnie mnie to nie rusza. Nie wierzę z żadną mgłę/ zamach/ wybuch / morderstwo. Żal mi tylko tych ludzi, którzy w to wierzą - ależ im pokiełbasili w tych głowach - i robią to z premedytacją.

Gość gość
point of no return

Gość gość
Jak można pisać o filmie gniot nie oglądając go ? Ja obejrzalem film Wajdy pod tytułem "Wałęsa człowiek nadziei "i dopiero po obejrzeniu stwierdziłem że to gniot nad gnioty.Wczesniej o filmie nic nie mówiłem

Gość gość
Czy wiecznie trzeba "czcić wszystkie krzywdy"? Nikt nie ruszy do przodu przez te rozpamiętywanie i rozrzebywanie ran co i tak nie pomaga przyszłym pokoleniom bo ludzie lubią się wzajemnie wyrzynać, wieszać, katować itp. Rzygam Smoleńskiem i wszystkim podobnym tematom. Ile jeszcze będzie się pitolić o jednym i tym samym?!

Gość gość
dawniej takie filmy nazywano konkretnie PRODUKCYJNIAK

Gość gość
No niestety,nie dają tym biednym ludziom zakończyć żałoby.A to ciała pozamieniane a to zamiast konca śledztwa nowe sensacje itd.Okoliczności wypadku też nie dają niczego zakończyć/70 rocznica Katynia,przepowiednia Nostradamusa o katastrofie jako znaku/.Film moim zdaniem potrzebny społecznie a jaki będzie zobaczymy i ocenimy.Powstają filmy o Wałęsie to tym bardziej powinien być film o 96 znaczących obywatelach tego kraju.