Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO NAJBARDZIEJ PODOBA SIE WAM W TEJ DZIEWCZYNIE

Polecane posty

Gość gość
ona jest beznadziejna

Gość gość
hahaa beznadziejna?? zazdrosc nie zna granic.. pasztet zazdrosci urody lasce i ocenia ja ,że beznadzieja.

Gość gość
a to moze ty jesteś tą laską co? że codzień ten link tu wklejasz i wysławiasz ją pod niebiosa, puknij się w łeb pusta niedowartościowana laleczko... 🖐️

Gość gość
fajoski ma kołnierz z miśka

Gość gość
to nie ja jestem laską ale podoba mi się,fakt. polki to pasztety w porownaniu zukrainkami.

Gość gość
niby ładna ale taka niemiła z pyska. pusta , o burdelowej urodzie. to nie materiał na żone by z taką żyć . ale p*****ać owszem

Gość gość
Nie ogladalam filmiku ale na pierwszym ujęciu jakas koza ta laska,szalu nie ma

Gość gość
wzrok tęskniący za rozumem i dobrobytem. pusta lala i puste te życzenia -taki lans -sygnał jestem do wzięcia dla bogacza

Gość gość
wlasnie sprawia wrazenie mega mądrej.. mega mądry głos i piękne a jakie ma usta i zęby sliczne to widzicie??? rzadko ktora kobieta ma tak zadbane i naturalne swoje zęby ...wow

Gość gość
Zeby, usta, piekne ale nos paskudny, wlosy za dlugie, uda za grube

Gość gość
zęby prześliczne ma oraz cudownie wycięte usta. nos normalny.co nie tak z nosem?? napisze ktoś co jest nie tak z tym jej nosem?bo kazdy pisze ze nos ma paskudny..ale co w nim jest brzydkiego konkretnie??

Gość gość
z profilu to jak skocznia narciarska. przez ten kulfon brak jej tej subtelności.

Gość gość
Włosy o metr za długie Poza tym całkiem ladna i miła ale widzę codziennie na ulicy bardzo ładne dziewczyny więc w sumie bez szału

Gość gość
Prawda jest taka, ze im ladniejsza dziewczyna tym wiecej krytyki wobec niej- i widze,ze to sie tutaj potwierdza :)

Gość gość
brzydka nie jest ale taka wsiowa prowincjonalna. może gdyby się ktoś zakochał , poznał jej charakter to wygląd nabrałby innego wymiaru. póki co na pierwsze wejrzenie d**y nie urywa.

Gość gość
przeciez nos podniesony do góry to ideał teraz wszystkie kobiety marzą o takim nosie i taki robią..czyli taki do góry własnie zeby był:) chirurdzy sie nawet wypowiadali ostatnio w tv ze to hit operacji taki nos i nos zadarty to ideał urody kobiecego nosa.. więc wam nie dogodzi.. co wy chcecie od jej idealnego noska??

Gość gość
skoncentrowana na sobie,sztucznie udaje subtelnośc to widac nie na treści rozmowy skupiona a na tym że jak ja kamerują tzn ze jest extra widać po zachowaniu udaje skromną a nie jest bo kokietuje i jeszcze udaje malutką dziewczynke nos ma WiELKI i kulfoniasty a oczka zupelnie takie sobie do tego wory pod oczami genetyczne,to bedzie z biegiem lat paskudnialo i postarzalo jezsczr przeed 30tka .Jej oczy sa brzydkie jedyne co doadeje jej urody to usta + ksztalt twarzy + dlugie zadbane wlosy + mlodosc . Brzydkie oczy,koncowka rozmowy niestosowna,wcale nie mysli o tym co mowi tylko jak wypada i kokieteria

Gość gość
Zaraz przyjdzie m o dka i zacznie pluc jadem w kierunku calkiem ladnej dziewczyny.Zaklad ? :)

Gość gość
oj wyrachowana panienka i prosze zwrocic uwage jaki sztuczny smile robi i wtedy te oczy sa paskudne i widac rzadzicielka wyrachowana pod plaszczem slodkiej idiotki a jak nie wie co ma powiedziec to sie denerwuje w negatywnym tego slowa znaczeniu, jakby na rozmowce i widac na twarzy taka zlosc ze jej nie pasi ze chlop ja przepytuje bo przeciez wystarczy ze panienka sie lansuje usmiecha i nie musi nic mowic nie? :) "wzrok tęskniący za rozumem i dobrobytem. pusta lala i puste te życzenia -taki lans -sygnał jestem do wzięcia dla bogacza" - o to to wlasnie, pustota pospolita oczy brzydkie a zeby normalne chyba ze ktos pracuje z bezdomnymi no to wtedy zwala go z nog zwykle uzebienie

Gość gość
ta dziewczyna jest ukrainka wiec wiadomo ze kokietuje i jest ladna ..polki takie nie są..

Gość gość
hahahahahahaha wyrachowana>>?? ja widzę skromną i taka milutką dziewczyne... ona brala udzial w miss ukrainy...pamiętam ją zobaczcie ..na youtubie jest filmik z nia jak byla mlodsza chyba i braka udzial w miss. przeciez to ta sama osoba i ktos ja promuje chyba.. ona chyba bierze udzial w konkursach miss. patrzcie https://www.youtube.com/watch?v=plsyyhubs2q

Gość gość
o kurcze:):) faktycznie ,to ona:) czyli jest przekonana o swojej urodzie,dlatego kokietuje:)

Gość gość
DAJCIE SPOKÓJ!!!! LASKA JEST MISS,WIĘC NA PEWNO JEST ŁADNA. widziałam jej wpisy na jej koncie na google i jest inteligentna.widac jak pisze i co pisze.Pusta nie jest na bank.

Gość gość
na Rany Chrystusa tu juz nie ma co komentowac http://www.zeberka.pl/img_new/2014/03/29/piggy3.jpg paskudne mini oczka a laska tak falszywa ze hej ale jakis niedowarotosciowany patafian ktory ma w domu brzydue bedzie siusial po nogawkach no i wyrachowana i nieskromna oczywiscie za czym przemawia fakt jak sie lansuje jest mega nieprzyjemna i brak jej inteligencji w interakcjach z ludzmi tym bardziej jak szlajala sie po wyborach miss ale wiadomo ze tak garna w wiekszsci pustostany ps. nie ma nic gorszego od udawanej skrmonosci,hipokryzja obluda brrr juz wole chamice ale szczera i wieksze prawdopodobienstwo ze skrywa wrazliwosc niz taka pseudo udajaca subtelnosci i skromnosci falszywa z twarzy i oczek dziunia

Gość gość
Bardzo ladna i sympatyczna dziewczyna :)

Gość gość
a skad wiecie ze ta laska jest fałszywa???? hehhe nie znacie jej a gadacie....zazdrosc jest straszna.

Gość gość
przecie to jekaterina pracuje u mnie na polu truskawek daje mi d**y na rzadanie :D

Gość gość
No,niektore komentarze tutaj zalatuja zazdroscia na kilometr :D Znawczynie charakterow sie znalazly ;)