Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO NAJBARDZIEJ PODOBA SIE WAM W TEJ DZIEWCZYNIE

Polecane posty

Gość gość
Ładna, ma ładne, regularne rysy twarzy, miły dziewczęcy głos. Wydaje mi się że cała dyskusja polega na tym, że komuś kto lubi oryginalną urodę ma prawo się w ogóle nie podobać, bo jest ładna w dość powszechnie przyjęty sposób, komuś kto lubi kiedy kobieta jest zadbana może się podobać bardzo - bo ma pomalowane konturówką usta, ładne długie włosy, zrobione brwi, ładny makijaż i jest kobieco ubrana. Mi się podoba jako kobiecie, uważam że jest bardzo ładna, podobnie jak co najmniej 60% Polek, tylko trochę bardziej zadbana niż połowa z tych ładnych Polek :).

Gość gość
Jest paskudna, wygląda jak prosiaczek, przypomina Annę Powierzę, czyli zwykłą dziewczynę o wiejskiej urodzie, Wysocki. Odrzucające fałszywe spojrzenie i próżność, co potwierdza zawartość jej facebooka. Udaje infantylne dziewczątko. A jej chłopak tak brzydki, jak i ona.

Gość gość
Maszkarona to masz w domu, Wysocki. A ta twoja "kałuża" to zawsze taka zmanierowana, znerwicowana, ze wzmożonym napięciem mięśniowym, wywijająca teatralnie "rączkami" jak jakaś zaburzona?

Gość gość
Odrzucające fałszywe spojrzenie i próżność x Skoncz.

Gość gość
Jest paskudna, wygląda jak prosiaczek, przypomina Annę Powierzę, czyli zwykłą dziewczynę o wiejskiej urodzie, Wysocki. Odrzucające fałszywe spojrzenie i próżność, co potwierdza zawartość jej facebooka. Udaje infantylne dziewczątko. A jej chłopak tak brzydki, jak i ona.

Gość gość
Wyzylas sie ? Dziewczyna cudo :)

Gość gość
Co najmniej 60% Polek nie jest bardzo ładnych, tylko przeciętnych z wyglądu, jak to zwykle z 'większościami' bywa. Ta osoba także byłaby przeciętna, gdyby nie fakt posiadania przez nią brzydkich oczu oraz fałszywego spojrzenia i kulawego charakterku, co klasyfikuje ją niżej. Wysocki nie kompromituj się dłużej, psie na baby. :)

Gość gość
O nosie przez grzeczność nie wspominam!

Gość gość
Kulawy charakterek buhaha :D Rozumiem,ze stwierdzilas to po tym ,jak umowilas sie z nia osobiscie na kawke ?:D

Gość gość
A rozumiem, że ty możesz obłożnie zakochać się w kilku jednocześnie po paru formalnych spotkaniach i to na lata i przypisujesz im całe zestawy cech i zachowań, których świadkiem nigdy nie byłeś, a ja nie mogę tak banalnego wniosku wyciągnąć o tej dziewczynie na podstawie paru źródeł informacji? :) Co za różnica wyciągać wnioski w trakcie bezpośredniej rozmowy na temat rozmówcy a przy oglądaniu wywiadu przeprowadzanego przez kogoś innego? Fatalny gust, Wysocki. W ogóle zdrowo rąbnięty jesteś.

Gość gość
kseniatrustrus 2013/07/11 20:04:35 wypadałoby dokończyć historię (widzisz jaką masz tu gromadkę ciekawskich romantyczek powyżej) jeśli koniec byłby dobry - myślę, że byś napisał z innej bajki - jako ginekolog poleciłbyś swojej żonie poród naturalny czy cesarskie cięcie? (żonie, siostrze, córce, że też się nie zapędziłam i nie napisałam matce) a co do Twojej historii - myślę, że jeśli druga strona mówi nie, to trzeba to wziąć do siebie sama traciłam lata na jakieś niedookreślone miłostki, plus jedną miłość - jednak, poza tym, że człowiek wie, co znaczy kochać (nawet jeśli bez wzajemności) to nic nie daje, trzeba iść dalej, bo szkoda życia myślę, że wpadłeś sam na powyższą odkrywczą myśl już te 2 lata temu - no ale łatwo wypiera się ją ze świadomości 30_stka 2013/09/13 00:00:45 Przepraszam za brutlnośc pytania, ale czy Autor bloga żyje? Dodaj komentarz »

Gość znawczyniiiiiiii
ładna niegłupia kobieca wszystko ok nawet bardziej niż ok zadbana tylko za długie włosy trochę przed pass to maximum ,tak wygląda jak nimfa ,za bardzo z tym przesadza czyli za próżna ale obstawiam ze w życiu osobistym może być z nią bardzo miło

Gość gość
A rozumiem, że ty możesz obłożnie zakochać się w kilku jednocześnie po paru formalnych spotkaniach i to na lata i przypisujesz im całe zestawy cech i zachowań, których świadkiem nigdy nie byłeś, a ja nie mogę tak banalnego wniosku wyciągnąć o tej dziewczynie na podstawie paru źródeł informacji? Co za różnica wyciągać wnioski w trakcie bezpośredniej rozmowy na temat rozmówcy a przy oglądaniu wywiadu przeprowadzanego przez kogoś innego? Fatalny gust, Wysocki. W ogóle zdrowo rąbnięty jesteś.

Gość gość
Obstawiasz? A ile postawiłeś na swoją połowicę? I nie wyszło... Znasz ty się jak niedźwiedź na gwiazdach.

Gość gość
jestem kobietą i znam baby ,w miłości mi wyszło ale to chyba nie na temat,na urodzie się znam chociaż na modelkę się nie nada i mówię że jest ładna ,na głosach też się znam ,potrafię po głosie poznać charakter z grubsza :-)

Gość gość
Jaki Wysocki ?Mylisz mnie z kims innym...

Gość gość
Ojej,jaka ona jest pieeekna,super laska,tez chce miec takie wlosy :)