Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co kupic 30letniemu facetowi na imieniny blagam podpowiedzcie cos

Polecane posty

Gość gość

nie mam kasy....:(stracilam prace ...moge wydac tylko maks 50 zlotych ale nie wiem co kupic mojemu facetowi:( moze na allegro sa jakies takie fajne oryginalne rzeczy? moze cos ktos poleci???bardzo prosze.. facet kosmetykow ma az za duzo wiec to odpada..:( jest karateką..i to jego pasja. nie mam pojęcia co mozna mu kupic..chodzi o drobiazg ,bo drobiazgi go tez ucieszą:( moze jakąs figurkę....moze cos innego...sama nie wiem:(moze ktos ma pomysly jakies i mi podpowie:)

Gość gość
aha..mowil mi ze zawsze na prezent chcialby dostac pióro wieczne ale nie wiem czy kupie je za taką cene i gdzie..:(jak pisalam wyżej moge tylko 50 złotych wydac maksimum:(

Gość gość
zrób mu loda bez gumki, piszesz że dotychczas robiłaś mu tylko w gumce

Gość gość
11:15 o piórze podszyw, nie mam kasy na takie luksusy

Gość gość
nie jest to podszyw.. on marzy o piórze wiecznym ale nie wiem gdzie mozna kupic takie w miare dobrej jakosci i parkera..

Gość gośćpatrykkiwaczek
jeśli to twój facet to: - kup dobre wino (dobre nie oznacza drogie) - zrób jego ulubiona potrawę którą rzadko jada, też nie musi być droga) - i przygotuj fajny wieczór ;-) jeśli cię kocha to doceni :-) jeśli nie doceni tzn. że twój facet to nie facet tylko dupa :-)