Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda i rozwodnik

pomóżcie mi się odkochać! mam faceta z 3 dzieci.

Polecane posty

Gość młoda i rozwodnik

Mam 22 lata. 2 lata temu w necie poznałam faceta. 49 letni rozwodnik z 2 dzieci. Bardzo mi zaimponował swoją mądrością, kulturą. Długo pisaliśmy. Wiem głupie..., ale w końcu dałam się namówić na spotkanie. Od tamtego czasu minęły 2 lata a ja nie wyobrażam sobie bez niego. Wiele razy kończyłam ten zwiàzek. Marze o własnej rodzinie. Tu często jestem na drugim miejscu. Partner na pierwszym miejscu stawia dzieci. Stara się poświęcać go również mi, ale w mniejszym stopniu. On kocha dzieci nad życie. Ja chciałabym kiedyś własne lecz dla niego to już za późno. Uważam , że jestem teraz za młoda by mieć potomstwo, ale za kilka lat...on będzie mnie ograniczał. Bardzo dużo czasu poświęcam jego dzieciom. Jestem na każde zawołanie. 9 letnia córka jest lekko opóźniona w rozwoju, chodzę z nią na basen, do kina, mała mnie uwielbia, syn ma 13 lat i również mnie lubi. Ja w głębi duszy wiem, że to nie dla mnie. Czasami nawet jestem zazdrosna. Była żona odeszła. Zależało jej tylko na pieniądzach. Partner jest zamożny. On bardzo ją szanuje pomimo tego, że ona stara się mu dokuczyć finansowo. Nie chce takiego życia, ale nie umiem odejść:-( Dodam, że jestem atrakcyjna, dość ogarnięta. Każdy odradza mi tyle starszego mężczyznę z takim bagażem doświadczeń. Męczę się a strasznie go kocham. Za ten szacunek do żony, która urodziła mu dzieci. Za czułość, ale jestem wykończona psychicznie. Proszę o pomoc.

Gość gość
ale patola :o

Gość gość
moim zdaniem chodzi ci o to tylko że on nie chce z tobą mieć bachorów porozmawiaj z nim poważnie powiedz że jest to dla ciebie ważne

Gość gość
prowo bo raz facet ma 3 a raz 2 dzieci :O

Gość gość
Dodam, że potem okazało się jeszcze, że jest 3 dziecko z jakąś obcą. Zrobione po alkoholu. Staram się to zrozumieć, ale to kolejne problemy. Matka tego dziecka nie kontaktuje się z partnerem. .pobiera tylko alimenty. Proszę doradzcie coś abym odeszla. Wiem, że kiedyś mogè żałować.

Gość gość
jprdle, ale te młódki są poyebane, za 5 lat będziesz sie tego dziewucho wstydzić wyobrażacie to sobie? ona 40latka jeszcze całkiem fajna babeczka, można powiedzieć pełnia życia dla kobiety, a on 70letni dziad w kapciach przed telewizorem na emeryturze, jeszcze mu będziesz pampersa zmieniała :D oh młode to i głupie :D

Gość gość
Nie zrozumieliśmy się. Dzieci chcę. Ale nie teraz, gdy mam 22 lata. Zaczęłam życie. Mam studia. On ma 51 lat. Dla niego za parę lat będzie za późno. Żadne prowo. Czy tu na kafe wszystko to od razu prowo? To moja historia życiowa. Wiem, że do d**y.

Gość gość
musisz zdecydować sama i już to twoje życie

Gość gość
Mam nadzieję,że to prowokacja,bo jestem w twoim wieku i w życiu nie wpakowałabym się w coś takiego nawet jakby facet nie miał tej trójki dzieci. 49 latek to pewnie od twoich rodziców nawet starszy, nie głupio Ci?

Gość gość
Gościu nade mną..ja mam tego świadomość. Już bardzo żałuje, że dałam mu szanse, lecz bardzo tęsknie za nim. Bardzo.

Gość gość
On młodo wygląda. Ma małe dzieci. Wiem, że mogłabym być jego córką, ale miłość nie wybiera..i nie, nie szukam w nim ojca. Z tatą mam bardzo dobry kontakt. Moi rodzice są o 10 lat starsi.

Gość gość
Nie zrozumieliśmy się. Dzieci chcę. Ale nie teraz, gdy mam 22 lata. Zaczęłam życie. Mam studia. On ma 51 lat. Dla niego za parę lat będzie za późno. Żadne prowo. Czy tu na kafe wszystko to od razu prowo? to ile ma lat 49 czy 51 ??? prowo debilko wal sie

Gość gość
Wychodzi na to, że Ty jesteś debilką i czytać nie umiesz. Napisałam wyraźnie, że jak go poznałam on miał 49 lat. Minęło dwa lata...więc dodaj 49 +2 sieroto.

Gość gość
Zamalo czasu ci poswieca? Biedna mala dziecinka:-( a idz do agencji towarzyskej tam ci wiecej czasu poswiecom. Gupia sikso:-)

Gość gość
Może jestem siksą, ale z języka polskiego byłam dobra. Ja do agencji a Ty do biblioteki po słownik, ok? Tępaku.

Gość gość
wiej dziewczyno poki mozesz... jestes tylko darmowa opoekunka do dzieci i rownie darmowym materacem. jesli faktycznie jestes padna to znajdziesz sobie zamoznego i starszego faceta. ja juz m.in. dlatego nie wchodze w zwiazki - nie chce takich problemow jak Ty masz i nie lubie byc zdradzana. ostatnio poznalam fajnego faceta, uklad chyba jakos sie rozwija - nawet z nim jeszcze nie spałam, a z wlasnej inicjatywy dostalam 400zl;-) i zadnych bachorow nie musze bawic.

Gość gość
Tepa to ty jesteś, i gupia koza. Przemo 24 jest wolny ,to partner dla ciebie łajdaczko.:-)

Gość gość
piszesz,ze jestes ogarnieta,rozgarnieta chyba juz mniej.Rozumiem,ze moze dojrzaly facet zaimponowac kasa,intelektem,kultura,ale on potrzebuje nianki do dzieci i nie stworzy z toba juz rodziny pelnej,bo on dzieci juz ma.Ty bedziesz tylko przygladac sie jego zyciu i ewentualnie od czasu do czasu w nim uczestniczyc.Nie ma wolnych facetow bez zobowiazan?

Gość gość
dziewczyno na co tobie stary facet???? :D :P stare to jest wino i to jeszcze nie zawsze ;) kochana sama jestem starsza i mam mlodego faceta, starego pryka w zyciu bym nie chwycila :D :P chcesz jemu za pare lat wiagre podawac? no prosze cie jeszcze te dzieci :D hahah nie no nie moge :D :P

Gość padlam ze smiechu
stare to jest dobre wino mialo byc :D :P