Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

emerytura po smierci mamy czy i komu sie nalezy czy ktos sie orientuje

Polecane posty

Gość gość

witam serdecznie mama dostawala zawsze emeryture 5 dnia kazdego miesiaca. czyli otrzymala 5 stycznia a zmarla 30 stycznia. czy cos sie jeszcze i komu nalezy? jedni mowia tak inni tak, nie chcialabym zeby pieniazki przepadly bo koszty pogrzebu byly ogromne :(

Gość gość
niestety nie, 5 stycznia dostała na styczeń i w tym mc. zmarła :( Należy się tylko zasiłek pogrzebowy - 4 tys. zł.

Gość gość
składam Ci konolencje kotku :( ile masz lat?

Gość gość
Mój ojciec dostawał emer. 20 każdego m-ca ,zmarł 4 . Ja robiłam pogrzeb i upoważniłam zakład pogrz. do wszelkich formalności z Zusem . Kilka dni po pogrzebie przyszło mi pismo z Zusu - o przyznaniu mi tej ostatniej emer.ojca ...

Gość gość
musisz placic az tyle za pogrzeb ? przeciez to trup tu juz nic nie pomorze kupuje sie najtansza trumne jakis kwiatek i koniec Mama nie byla aktorka to po co taki cyrk robic.

Gość gość
10,10 Każ się spalić a twoje prochy niech spuszczą w kiblu ...będzie jeszcze taniej ...

Gość gość
wlasnie roznie pisza, ze zus placi z dolu inni ze z gory, jedni orzymuja inni nie nic nie rozumiem z tego balaganu :(

Gość gość
" gość dziś Mój ojciec dostawał emer. 20 każdego m-ca ,zmarł 4 . Ja robiłam pogrzeb i upoważniłam zakład pogrz. do wszelkich formalności z Zusem . Kilka dni po pogrzebie przyszło mi pismo z Zusu - o przyznaniu mi tej ostatniej emer.ojca .." X tak, Tobie się należała, bo ojciec przeżył 4 dni tego mc. a emer. dostawał 20 U autorki bylo odwrotnie

Gość gość
czyli emerytura 5 stycznia byla za caly styczen tak?

Gość gość
Aaaaa.... Dzięki za wyjaśnienie ...

Gość gość
to wszystko jest bezsensu