Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odnalazłam prawdziwą definicję miłości

Polecane posty

Gość gość

Miłość - uczucie do kogoś kogo nie możemy mieć.

Gość gość
Więcej na ten temat: miłość jest połączona z niewiadomą, tajemnicą, wyobrażeniem o kimś zamiast stanem faktycznym. miłość nigdy nie występuje jednocześnie u osoby która kocha i osoby która jest kochana. z uczuciem miłości wiąże się też nienawiść - wynikająca ze strachu że kogoś się straci. uczucie miłości wytraca życie z równowagi dodając paliwa do wielkich bądź żałosnych czynów.

Gość gość
Dalej: miłością nie można się kierować gdy chcemy zawrzeć małżeństwo.

Gość gość
W milosci sie nikogo nie posiada, bo czlowiek to nie rzecz Sokratesie.

Gość gość
slyszalam ten tekst. W M jak Milosc byl jak sie Marek Mostowiak nad grobem Hanki modlil w rocznice smierci

Gość gość
W średniowieczu rycerze mieli żony a oprócz tego wybranki serca (piekne kobiety które były żonami kogoś o wyższej pozycji społecznej).

Gość gość
Dowody z kafe: "Facet nie chce ze mną być, a ja go kocham :( " "Kocham kogoś, kto nic do mnie nie czuje :( " Kobiety darzą uczuciem mężczyznę którego nie mogą mieć. Mężczyźni darzą uczuciem kobietę której nie mogą mieć.

Gość gość
Malzenstwo to uklad. Glownie rozrodczy. Finansowy poza tym i zaklad opieki nad nieletnimi. Po chuj w nim milosc?wystarczy kredyt hipoteczny. We franku najlepiej.

Gość gość
Ile lolkow wypalilas dzis Rihanno?

Gość gość
Dalej tematy z kafe: "Ja go kocham, on mnie nie"

Gość gość
Spoko styknie. Masz te fuche u Łepkowskiej. Zaklepane

Gość gość
"Pies jest jedyną istotą na Ziemi, która kocha cię więcej niż siebie samego." Josh Billings

Gość gość
Miłość to tylko paliwo do działania, nie ma innej funkcji w życiu ludzi.

Gość gość
""Pies jest jedyną istotą na Ziemi, która kocha cię więcej niż siebie samego." Josh Billings NIE JEST TO PRAWDA. Nic na Ziemi nie kocha bardziej coś innego niż siebie. Pies bez Pana staje się wyrodnym psem, agresywnym, "nieszczęśliwym". Dlatego aby być szczęśliwą istotą obdarza "miłością" swojego Pana.

Gość gość
gość dziś ""Pies jest jedyną istotą na Ziemi, która kocha cię więcej niż siebie samego." Josh Billings NIE JEST TO PRAWDA. Nic na Ziemi nie kocha bardziej coś innego niż siebie. Pies bez Pana staje się wyrodnym psem, agresywnym, "nieszczęśliwym". Dlatego aby być szczęśliwą istotą obdarza "miłością" swojego Pana. X Mylisz się. Pies bez "pana" jest całkiem szczęśliwy w stadzie swojego gatunku. Człowiek nigdy nie jest szczęśliwy. W swoim "stadzie" czy po za.