Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój kolega Francuz mówił, że Polki są łatwe i mało wymagające

Polecane posty

Gość gość

:D

Gość gość
Mój kolega Polak mówi, ale nic sam z tego nie rozumie. :O

Gość gość
si,:-)

Gość gość
I że to była taka aluzja ze też jesteś latwa? Albo co? A powiedz mu ze francuzi najczęściej mają choroby weneryczne i mają grzybicę stóp . Może też to opisze na swoim forum :D

Gość gość
Polki za granica wala sie z kazdym ,tylko nie z Polakami.

Gość liczy się siła
"gość dziś Polki za granica wala sie z kazdym ,tylko nie z Polakami." xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx TAK TAK ROBIMY! Bo wy śmierdzicie SŁABOŚCIĄ i byciem wieczną ofiarą losu. Wiecznie przegrywacie wojny, powstania, nie umiecie rządzić, nie umiecie nas bronić, nie umiecie wykarmić rodziny. Kto normalny jak ma do wyboru wieczną ofiarę losu waloną w kakao raz przez ruska, raz helmuta, raz jankesa, a faceta z zagranicy wybierze to pierwsze???? Ja bym tam wolała pykać Jankesa. W końcu facet z kraju mocarstwa, obywatel liczący się w świecie a nie jakaś popierdółka wiecznie niewolona i znękana :P

Gość gość
TAK TAK ROBIMY! Bo wy śmierdzicie SŁABOŚCIĄ i byciem wieczną ofiarą losu. Wiecznie przegrywacie wojny, powstania, nie umiecie rządzić, nie umiecie nas bronić, nie umiecie wykarmić rodziny. Kto normalny jak ma do wyboru wieczną ofiarę losu waloną w kakao raz przez ruska, raz helmuta, raz jankesa, a faceta z zagranicy wybierze to pierwsze???? Ja bym tam wolała pykać Jankesa. W końcu facet z kraju mocarstwa, obywatel liczący się w świecie a nie jakaś popierdółka wiecznie niewolona i znękana jezyk.gif xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx tak, zgadzam sie w 100% Polaczki cebulaczki- wiekszość brzydkich, zaniedbanych

Gość przeciętniara wśród murzynów
Należałoby zrobić statystykę. Ile procent z Polek walących za granicą to przeciętniary, ile brzydule, a ile sexi laski. Jeżeli wyszłoby, że gro tych Polek to przeciętniary i brzydule to co Was obchodzi? LOL Przecież Polak chce TAP MEDEL więc i tak byście nie skorzystali nawet z przeciętniar tylko walili gruchy do super suczek w necie :P A tak wilk syty i owca cała. Przeciętniary za granicą się dowartościują. WY możecie dalej siedzieć i czekać, aż Wam super sexi TAP MEDEL spadnie z nieba :):) W czym więc problem???

Ja bym tam nawet nie pogardziła Polakiem ale co poradzę na to, że mnie krajanie nie chcą???? No to przynajmniej nacieszę się pożądaniem i tymczasową adoracją ze strony jakiegoś Bambuska :) Nie będę sie narzucać moim rodakom. Niech oni podrywają i płodzą dzieci z ta resztą TAP MEDEL co została w kraju, a ja będę spędzać me smutne życie wśród wielkich afrykańskich.... bambusów :):):)

Próbowałam 8 lat znaleźć męża w kraju ale w sumie nie było za dużo adoratorów. Garstka zainteresowanych mną dzieliła się na kategorie: - zaczepiem możem poroocham - w sumie to bardziej kochałem niedostepną ex, która mną pomiatała ale ta się nada na plaster, potem znajdę nową demonicę a plaster wywalę - fajna koleżanka, przy okazji bym stracił dziewictwo ale ja mam swój ideał TAP MEDEL + zła, niebezpieczna i wampowata więc nie będę się wiązał Przykro mi, że tak wyszło rodacy kochani. Starałam się być lojalna i pomóc z niżem demograficznym ale nie wyszło :) Było mi przykro z racji rosnącego jadu od strony Panów - czemu nie chcesz mi dac bez zobowiązań? Ty wstrętna pindo! To niemodne! Jak śmiesz! ORAZ było mi przykro z racji pogardy ze strony społeczeństwa - tej to pies z kulawą nogą nie chciał, porażka.... Postanowiłam więc emigrować. Dopiero po opuszczeniu Polski zobaczyłam jak cudownie samkuje poczucie bycia pożadaną :):)

Gość gość
no i fajnie :) Nowa teza: rozpustność Polek za granicą wynika ze zbyt wygórowanych wymagań polskich facetów.

Gość gość
Nowa teza: rozpustność Polek za granicą wynika ze zbyt wygórowanych wymagań polskich facetów. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx zapomiałaś dodać: którzy są paskudni,a mają wygórowane wymagania

Gość gość
owszem, zapomniałam :)

Gość gość
14:02,pożądaną przez murzynów,Rumunów,Kubańczyków,Pakistańczyków,turasów itd.oni nie szanują bialych kobiet,tylko na początku glupia c:po,potem w ryj będziesz dostawać.Jak w Polsce nikt cię nie chciał to juz sobie mogę wyobrazić jaki paszczur z ciebie.i takie sie z ciapatymi wiążą a potem kolorowe dzieci wychowują bez ojca,bo on jeszcze inna Zone ma,albo kochanki z dziećmi na boku.I takie paszczury tylko opinie porządnym psuja,lachony wstrętne co żaden rodak ich nie chciał.

Gość gość
Ale jakby była ładna, to ten arab i tka by ją bił a potem zostawił bo ma już trzy młodsze żony.

Gość gość
Taka polka mysli ze ciapaty ja szanuje a oni szanuja buahaha. Bylem swiadkiem sytuacji wuk rozmowy 2 ciapatych jak sie smiali z Polek,ze takie latwe dupdaje i ajk nie maja szacunku do nich. Zal.pl

Gość gość
Tylko zwróćcie uwagę jaka kobieta ma kolorowe dzieci zadna super laska tylko wsióra paskudna,turasy biora każdą byle biała,czy pakistanczycy a potem z kopa dostaje jak nie slucha i do kraju ucieka.tylko brzydule sie z takimi wiążą zadna atrakcyjna nie da takiemu i oni to wiedza wiec do brzydul tylko startują a te sie cieszą kretynki.

Gość gość
Oni je biora bo sa latwe. W kulturze ciapackiej nie p*****aja ,wiec biora co sie nawinie.

Gość gość
Widziałam ostatnio jak grupa turków z wymiany studenckiej była zdziwiona, że polskie dziewczyny na nich nie lecą :D Pewnie się nasłuchali opowieści jakie to łatwe są polki. Oczywiście problem zapewne leżał też w tym, że przystojni nie byli, a wzrostu 160, max 170 cm.

Gość gość
Powiem wam dlaczego wybrałam Niemca a nie Polaka.Polak nie ma za grosz kultury .Taka jest prawda.

Gość gość
Polak nie ma za grosz kultury?to zależy co z domu wyniósł.zawsze trzeba patrzeć jaka to rodzinka,bo wszystko sie z domu wynosi.Jak ojciec cham,matki nie szanuje to synuś będzie taki sam .Dobrze wychowani tez są tylko b.niewiele.

Gość gość
TAP MADEL jak juz tłumanku

Gość gość
Dla facetów za to brakuje skali w tej dziedzinie. Żadna kobieta nie jest łatwiejsza od faceta.

Gość gość
malo jest przystojnych facetow

Gość gość
Prawda,brzydkie polki k*u*r*w*ią,,,się za granica i dlatego tak nas postrzegają.Te ładne to na kubańczyka nieroba i brudasa nawet nie spojrzą a brzydula sie cieszy ze ja r**u**c*h**a,,,,,i obciach robi.I potem idzie ładna laska ulica to gwiżdżą a ona nie wie o co chodzi bo brzydule już nam opinie wyrobiły.Polek za granica nie szanują i nic nie poradzimy.

Gość gość
Mało wymagające to faktycznie są... Dla obcokrajowców. Dla Polaka zawsze mają przygotowaną dłuugą listę wymagań :)

Gość gość
a chuk mnie to obchodzi. u nas w Polce sie mowi ze Francuzi to tchorze

Gość gość
23:22,,,dla Polaków maja wymagania bo Polacy słabo rżną ,a turas,kubanczyk,to rżnie że wióry lecą i zawsze chętny i zawsze mu staje.A Polak wiecznie zmeczony i w depresji bo bez kasy.