Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy cipka może być tak cisna żeby penis dł. 15,5 ob.11,5 cm ją zadowolił?

Polecane posty

Gość gość

:(

Gość gość
to chuj nie penis

Chłopie, może najpierw popracuj nad wielkością swojego poczucia wartości. Naprawdę pochwa kobiety powinna być zadowolona z takiego przyrodzenia. :) Przestań się zamartwiać i skup się na tym żeby być dobrym kochankiem.

Gość gość
w życiu romana, średni penis powinien miec najmniej 18 cm. Z takim fiutkiem to możesz sie pociąć. Żadna normalna dziewczyna sie toba nie zainteresuje. Zostaja ci najgorsze pasztety których nikt nie chce dymać. Takim to i 15 od biedy wystarczy chociaż i tak nic nie poczują, ale przynajmniej będa udawac.

Gość gość
Jeśli będziesz kierował się miłością, opiekuńczością, będziesz słuchał, będziesz gdy trzeba delikatny, będziesz pewny siebie, ale bez pokazywania swego ego, będziesz umiejętnie pieścił i całował, to tak przygotujesz kobietę, że dostanie orgazmu jak tylko jej dotkniesz. Tutejsze kobiety może o tym nie wiedzą, ale tak to działa. Gdy wprawisz się, możesz doprowadzać kobiety do żeńskiego wytrysku, także takie, które nigdy go nie miały i myślały, że to nie dla nich, albo w ogóle o nim nie słyszały. Wszystko jest w głowie. Twojej i kobiety. Powodzenia :)

Gość gość
Mój nigdy nie miał nawet 15 cm, obwód chyba też taki sobie, a potrafię nim zadowalać żonę całkiem skutecznie :P Może to oznacza, że jej c/i/p/k/a jest ciasna... chociaż byłoby to dość dziwne, bo przeżyła już niejeden poród :P

Gość gość
Najgorsze jest to,że jestem raczej przystojnym facetem, miłym, z poczuciem humoru,a więc rzekomo mam sporo atutów. No i taka kobieta weźmie mnie za świetnego faceta, po czym przeżyje mega rozczarowanie, gdy zobaczy zawartość moich spodni :(

Gość gość
Nie zawsze uda mi się trafic na tak wyrozumiałą kobietę,szkoda :)

ech mucha Ty Matko Tereso 11 cm hm tak super na pierwszy może drugi raz ...... kobiety wiedzą, że wielkość się liczy albo masz głowę albo łeb albo konia w garażu :P

Gość gość
Podaj przepis jak je odróżnić od siebie :p