Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doradzcie cos bo juz nie wiem co myslec, rano negatyw po poludniu pozytyw?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co sie dzieje juz 3 dzie pod rzad testy z porannego moczu wychodza negatywne natomiast z poludniowego sikania pozytyw , co am o tym myslec pierwszy raz mam taka sytuacje w zyciu juz sie denerwuje ze to moze jakas choroba?

Gość gość
lekarz?

Gość gość
Testy robi się tylko rano. Pozostałe są niewiarygodne..

Gość gość
ja jakoś zrobiłam po południu i wyszło mi mimo,że byłam we wczesnej ciąży ;)

Gość gość
"Testy robi się tylko rano. Pozostałe są niewiarygodne." A skąd ta teoria?

Gość gość
co lekarz?

Gość gość
tak jak wspomialam na innym watku ja mieszkam w UK i tutaj jest zupelnie inaczej, w Posce zrobila bym bete i w razie niejasnosci poszla do lekarza a tutaj puki co nic nie moge zrobic, te testy z porannego wychodza niby jakis cien cienia jest a poludniowe juz wyrazna kreseczka jasnorozowa, co moze byc przyczyna?wiem ze czasem przy torbielu moze wyjsc falszywie negatywy wlacznie z obajawami ciazy ale czy to u mnie mozliwe? juz mam tak 3 dni i zachodzw w glowe dlaczego?

Gość gość
szukalam w internecie jakis info ale nic nie ma na ten temat, juz nawet mysle ze moze jestem chora

Gość gość
duza ilosc bialka w moczu moze falszowac wynik

Gość gość
Rano jest tylko miarodajny.. bo największe stezenie czegos tam masz :p I tylko poranne się liczy... no chyba ze masz torbiel jeszcze... to wtedy moze wyjsc pozytywny tez Do lekarza specjalisty się umow... a nie na forum pytasz

Gość gość
gdyby byl torbiel to moge miec taka sytuacje? ze rano negatyw a potem pozytyw?

Gość gość
kilka dni temu mialam tylko negatywy z rannego i poludnowego czy taka torbiel mogal sie zrobic w ciagu kilku dni?

Gość gość
Torbiel nie może urosnąc z dnia na dzień, zacz3kaj jeszcze kilka dni i zrób ponownie test rano bo masz największe stężenie hcg, ew dostaniesz @

Gość gość
tak wiem zrobie za kilka dni jak @ nie przyjdzie tylko z oich testow wynika ze stezenie u mnie nie jest najwieksze rano tylko po poludniu, rano jest cien a po poludniu wyrazna jasnorozowa kreseczka i tak juz 3 dzien, czuje sie ciazowo, stosunek byl 2 dni porzed owulacja wszystko wskazuje na ciaze tylko ja sie obawiam jakiegos dodatkowego schorzenia ktore zamyla poranny wynik, nawet myslela o tym torbielu no ale kilka dni temu nie mialam w ogole pozytywow a moze mam raka?

Gość gość
11:26 Totalna bzdura. Nie wiesz nawet co wykrywają testy ciążowe a głosisz durne teorię!!!! Coś słyszałaś, ale nie wiesz co albo nie zrozumiałeś. Testy radzi się robić rano, bo wtedy jest większe stężenie hormonu ciążowego, ale to ma znaczenie tylko na początku ciąży, kiedy poziom hcg jest niski - wtedy rano łatwiej go wykryć, ale jak test zrobiony popołudniu jest pozytywny, to jest wiarygodn!

Gość gość
tak ale w zyciu czasem sa odstepstaw od regoly np art ponizej o tym swiadczy "...Czasem głupie pomysły okazują się genialne, a nawet zbawcze! Przekonał się o tym na własnej skórze młody Kanadyjczyk. Zrobił sobie dla zabawy test ciążowy i dzięki temu dowiedział się, że jest w ciąży! Wynik testu trafił do sieci. Zobaczyli go lekarze i wytłumaczyli chłopakowi, że może mieć początki raka jąder. Dzięki temu udało się go uratować!..."

Gość gość
To tak ogólnie Natomiast przypadek autorki jest dziwny. Nie martw się na zapas, to nie musi być choroba, ale też nie ciesz się za szybko z ciąży, bo potwierdzona ciąża to zarodek z serduszkiem...

Gość gość
O 12:23 Odpisałam tylko na tą bzdurę, że testy są wiarygodne tylko robione rano... Niżej napisałam, że faktycznie Twój przypadek jest dziwny. A może pijesz dużo w nocy? Test robiłaś na czczo?

Gość gość
w nocy nie pije , testy robione z pierwszego moczu wychodza prawie negatywy tzn jest jakis cien ale taki test nie jest jednoznazny, natomiast jezeli powtarzam w dzien test jest juz wyrazny, wczoraj zrobilam z drugiego sikania i tez byla juz widoczna kreseczka czytajac inne fora trafilam na pytanie kobiety ktora miala podobny problem, zastanawialo ja dlaczego z kolejnego sikania testy sa bardziej wyrazne niz z porannego pierwszego moczu, nie uzyskala odpowiedzi mnie bardziej interesuje czy nie nosze w sobie jakies choroby dodatkowo skoro taki dziwny wynik

Gość gość
podwieczor postaram sie wrzucic fotke jak mi sie uda tych 2 testow z porannego i z pozniejszego sikania

Gość gość
a przy chorobach tarczycy czy moze wynik byc nieprawidlowy?

Gość gość
Jak test może wyjść pozytywny przy torbielce? Haha dobre sobie, jak powiedziałam to swojemu lekarzowi bo juz kiedyś od jednej mądrej tak słyszałam to mnie wyśmiał. Test ciążowy wyjdzie pozytywny albo jak jesteś w ciąży albo jak jest w moczu hormon bhcg np z nowotworu. Innej opcji nie ma

Gość gość
no to mowie ze moze to jakies rakowe sprawy, nie mozliwe zeby u mnie bylo odwrotnie, stezeie hormonu jest wiksze w dzien niz z moczu porannego

Gość gość
Ale jak widać na porannym teście cień cienia to nie widzę powód do histerii. Mi w ogóle nie wychodziły testy tydzień po spodziewanej @ zrobiłam rano i negatyw, ale na drugi dzień coś mnie naszło i zrobiłam około 17 i juz był cień. Może to też zależy od testu, no nie wiem jak Ci pomóc. Jak musisz długo czekać na wizytę u lekarza to pojedz na izbę przyjęć powiedz ile spóźnia Ci się okres, że masz pozytywne testy a strasznie Cię boli jak na @. Ja tak zrobiłam :P

Gość gość
i jak u ciebie gosciu powyzej sie to zakonczylo?

Gość gość
no i chyba mam odpowiedz, wlasnie zrobilam kolejne 2 testy dla pewnosci i obydwa negatywy wiec o ciazy nie ma mowy chociaz moje objawy na to by wskazywaly, nie ma pojecia skad te popoludniowe pozytywe przez minione 3 dni, nic nie rozumiem , pogadam z lekarzem przy najblizszej okazji bo moze to jakas choroba, no nic czekam na @