Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zobaczcie jakie mają brzydkie zęby niektóre młode dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

szok....ogladam sobie galerie zebów na jakiejs stronie stomatologa...i tam nawet 30 letnie laski potrafia takie miec zęby.. same przebarwienia jakies i osady....fuj http://stomatologsyguda.pl/galeriaprac/19

Gość gość
fuj...nieapetycznie... pomyslcie ,ze te laski sie z kimś całują....

Gość gość
zadbana i atrakcyjna kobieta nie ma takich zebów.pewnie dlatego sa w galerii tej stronki bo to ciezsze przypadki dla stomatologa:)

Gość gość
e hch ale macie problemy

Gość gość
ja mam 20 lat i gorsze zeby, mam sie z tego powodu zabic ? chodze do dentystki, mam zdrowe bez przebarwien ale bardzo krzywe są, juz nie mam siły zmagac sie codzienie z ta krzywizna :(

Gość gość
9:38 idź do ortodonty,wyprowadzić zgryz można nawet zwykłym aparatem wyjmowanym za 400-600zł i już nie chodzi o estetykę,ale jak są pokrzywione,stoją w różnych pozycjach,ciężko zadbać o dobrą i wystarczającą higienę,bo szczotka nie dojdzie we wszystkie zaułki,trzeba więc i b dokładnie nitkować,bo pojawi się próchnica

Gość gość
już byłam, musze miec na początek 2000tys zł nie wiem skad bo cala moja pensja idzie na pokoj szkole i zycie. :( w moim przypadku trzeba stalego aparatu niestety

Gość gość
to nic się nie dzieje,aparat stały praktycznie można założyć w każdym wieku,będziesz kiedyś przy kasie to sobie fundniesz :) teraz po prostu dbaj,by były zdrowe,i nie wymagały leczenia kanałowego,bo wtedy to komplikuje leczenie ortodontyczne🖐️

Gość gość
fuj

Gość gość
Ta tylko że nie każdego stać na piękne proste ząbki

Gość gość
ale jak mozna miec w wieku 30 lat az tak zaniedbane? ja rozumiem ze kogos nie stac..ale ja nie spotykam az tak zaniedbanych zebow u mlodych osob w swoim otoczeniu..

Gość gość
paskudztwo