Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubicie piec? jakie ciasto macie dzisiaj?

Polecane posty

Gość gość

ja cale lata nie pieklam i ostatnie na macierzynskim odkrylam, ze to lubie;-) Dzisiaj mam sernik, taki z budyniem. Moim bardzo smakuje tez sernik w wersji bez pieczenia. Albo super jest tez brownie, banalnie proste. Na razie robie te latwe rzeczy..

Gość gość
nie lubimy piec

Gość gość
mowisz o sobie w l. mnogiej czy odpowiadasz w imieniu wszystkich tutaj?

Gość gość
Dzis siostra ma przyjechac niechce mi sie dlogo piec wiec murzynka zrobie:-) :-) na nast weekend torta bd robic

Gość gość
Dlugo**

Gość gość
Ja lubię piec i jeść. Bardzo lubię sernik królewski z ciemnym ciastem, karpatkę, miodownik o to robię najczęściej. A teraz w czwartek oczywiście pączusie. Szkoda, że od tych słodkości dupa rośnie....

Gość gość
ja lubię :) piękę praktycznie zawsze coś na week ,wczoraj upiekłam ciasto marchewkowe

Gość gość
A jak robisz ten miodownik? I jak się robi brownie, żeby nie wyszło jak suchy murzynek? Bo u mnie to norma;) Bardzo lubię ciasta z owocami, mniam...

Gość gość
Miodownik przekładany masą z kaszy manny i masła, a placki z miodem. Nie mam przy sobie przepisu bo nie jestem w domu ale w necie jest pełno tego...

Lubię piec i jeść . Szkoda tylko że w boczki idzie :P Ale tak czy siak weekend muszę mieć ciacho . W ten upiekłam ciasto marchewkowe przełożone serkiem oraz chlebek bananowy.

A u nas dziś nie ciasto, tylko chleb domowy. Kupiony się skończył, a nie lubię w niedzielę robić zakupów. Rodzinka taki chleb uwielbia. Z ciast najbardziej lubię kruche i drożdżowe ze śliwkami.

Gość gość
Ja wczoraj robilam tiramisu Na upieczonym biszkopcie,nasaczone kawa o z kremem z maskarpone oraz kakao i gorzka czekolada.Bez zadnych kupnych biszkoptow,kremow i innych.Troche pracochlonne ale pyszne

Gość gość
nie lubie piec bo nie lubie slodyczy i slodkiego ale maz upiekl dzisiaj ciasto marchewkowe

Gość gość
ja uwielbiam piec i nigdy nie jem tego co upieke :P ze slodyczy najbardziej lubie boczek :p rodzinka sie cieszy-wiecej dla nich ;)

Gość gość
Cukier to cichy zabójca . Nic nie piekę i cukrów nie jadam .

Gość gość
seks też jest cichy zabójca

Gość gość
co z tego że cukier cichy zabójca, ja tam lubię ciasta, ciasteczka :)a tak na marginesie, wszystko co jemy ma minusy, więc cukier to nie wyjątek :p

Gość gość
Ten sernik jest boski: relaxtime.blog.pl/2013/10/04/sernik-bananowy-na-spodzie-brownie/

Gość gość
dziś miało być ciemne ciasto z jabłkami (wersja leniwa ), ale Syn chciał babeczki z budyniem czekoladowym, ciasto zrobimy w tygodniu

Gość gość
uwielbiam piec, jak tylko mam czas od razu coś gniotę...

Gość rafciu
Historia Roja (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/tDThistoria-roja-2016 >>>http://ma0.pl/r/tDThistoria-roja-2016 >>>http://ma0.pl/r/tDThistoria-roja-2016 O filmie Historia Roja, czyli w ziemi lepiej słychać Wiosna 1945 roku. 20-letni Mieczysław Dziemieszkiewicz, pseudonim „Rój”, traci starszego brata, dowódcę oddziału Narodowych Sił Zbrojnych na Mazowszu, zamordowanego przez żołnierzy sowieckich. Wraca w rodzinne strony i wstępuje do Narodowego Zjednoczenia Wojskowego. Jako dowódca oddziału partyzanckiego przez kolejnych 6 lat kontynuuje walkę o wolną Polskę z sowieckim okupantem, siejąc postrach wśród funkcjonariuszy UB i kolaborantów. Komunistyczne władze robią wszystko, aby namierzyć i zlikwidować „wroga władzy ludowej”.

Gość gość
nie lubie piec , nie pieke i nie lubie jesc ciast , nie lubie tez slodyczy we wszelakiej postaci , nie lubie slodkiego smaku ale moze dzieki temu nie przytylam "po dziecku"

Gość gość
ja lubię piec. Moje ulubione i proste wypieki to najczęściej - izaura - ciasto jogurtowe ze śliwkami - muffinki jabłkowe z kruszonką - kruche ciasto z jagodami - tarta z kremem cytrynowym - muffinki czekoladowe - ciasto z truskawkami i bezą gruba nie jestem ( 51 kg/ 165 cm ) :-)

Gość gość
Ja tez lubię piec i lubię jeść, ale tylko ciasta z kremem. Nienawidzę suchych ciast i z owocami. Piekę tylko na różne okazje, bo syn ciasta nie je, a ja nie zjem całej blachy.

Gość gość
Ja uwielbiam piec i uwazam ze potrafie ;-) zawsze cos na weekend pieklam, teraz troszke rzadziej bo mam malego szkraba ale daje rade. Najbardziej lubie te z kremem i makowe. Najczesciej pieke krowke, sernik na zimno, seromakowiec, brownie, sernik, tort cytrynowy, cytrynke, szarlotke, rzadziej drozdzowe i babki.

Gość gość
8.05---podzieliłabyś się przepisami na te ciasta? Brzmią pysznie :)