Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dwójkę dzieci i chcę odebrać sobie zycie

Polecane posty

Gość gość

Mój ojciec odbierał sobie dwukrotnie życie, ciął się na moich oczach i truł się. Matka też się truła na moich oczach jak byłem nastolatkiem. Dziadek też odebrał sobie życie. Nie układa mi się z żoną, przez nią jestem gotowy odebrać sobie życie. Nie chce iść śladami ojców. Do tej pory dawałem sobie rady. Sam utrzymuję rodzinę. Nie mam już sił. Narazie myślenie o dzieciach mi pomaga, ale nie wiem jak długo....

Gość gość
ciekaw kto załozył temat,etatowy przygłup z nudów czy moderacja dla podtrzymania atmosfery

Gość gość
weź przestań, wywal z siebie te myśli przerwij ten przeklęty krąg, nie powielaj wzorców pokoleniowych/rodzinnych udaj się po pomoc do psychologa/psychiatry. dzieci potrzebują obydwojga rodziców, nie rób tego sobie i dzieciom myśli samobójcze się skutecznie leczy

Gość miłymiś
jesli to wszystko jest prawda to nie rob tego swoim dzieciom. Jak w rodzinie byly samobojstwa to inne osoby z najblizszej rodziny moga miec mysli samobojcze, to normalne niestety :(

Gość gość
psycholog. masz dla kogo zyc, to walcz a nie badz c**a

Gość gość
to zadne usprawiedliwienie ze wszyscy u ciebie sie cieli i nie wiadomo co. Tego sie nie dziedziczy. masz dzieci i to o nich powinienes myslec. Zona cie wkurza, to pomysl ze to z NIA dzieci zostana po twojej smierci i nawet nie beda mieli z kim pogadac zeby sie wyzalic w razie czego

Gość gość
Idź do psychologa lub psychiatry

Gość gość
A już myślałem że to HIM wróciła :D