Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochani osmieszylam sie przed chlopakiem. Pomozcie co zrobic !

Polecane posty

Gość gość

W zeszlym tygodniu chlopak ktory mi sie podoba zaprosil mnie na dyskoteke. Bardzo sie ucieszylam z tego powodu bo jest bardzo przystojny i fajny. Marzylam o nim ale ja glupia wszystko musialam zepsuc. Tego dnia moja mama miala imieniny i zrobila kolacje dla gosci. Ja rowniez z nimi jadlam, tylko moim najwiekszym bledem bylo to ze zmieszalam grzybki marynowane i ogorki kiszone. W trakcie kolacji przyjechal po mnie kolega i juz bylismy na imprezie. Zabawa trwala w najlepsze, fajnie mi sie tanczylo z Pawlem. On rowniez byl zadowolony i coraz bardziej sie do mnie zblizal. Wszystko bylo na dobrej drodze gdy jednak momentalnie gorzej sie poczulam. Czulam w brzuszku straszna niestrawnosc. Zaczelo mi cos bulgotac w brzuchu i juz chcialam uciec do toalety ale jednak nie zdazylam. Nastapila nagla defekacja. Stalam na srodku sali a wodnisty kal splywal mi po nogach. Ludzie odsuwali sie ode mnie i spogladali z obrzydzeniem, w tym rowniez ten chlopak. Wtedy wreszcie ucieklam stamtad do toalety. Nie chcialam nikogo widziec. Gdy siedzialam na kiblu slyszalam jak DJ krzyczy pozdrowenia "od wszystkich klubowiczow dla srocha". Taki wstyd. Wyszlam z toalety i ucieklam prosto do domu. Ten chlopak od tamtej pory nie odzywa sie. Jak myslicie czy mam jeszcze szanse u niego ?

Gość gość
zależy w jakim wieku jesteście jak poniżej 17 to raczej wątpię

Gość gośćan
:D 5/10

Gość gość
To nie prowo

Gość gość
walcz o niego jeszcze masz szanse !!! :D

Gość gość
pozdrowienia dla srocha:Djeblam

nie miałaś rajstop, że tak po nogach ściekało? przecież na dyskotekach jest ciemno skąd wiedzieli ,że to Ty?!

Gość gość
Wtedy nie miałam rajstop, założyłam sobie pończochy. Było ciemno ale do momentu w którym to się stało, bo wtedy oświetleniowiec skierował światło w moją stronę i byłam gwiazdą wieczoru,już wszyscy mieli polewę ze mnie

a nie napisałaś co było potem w jaki sposób wróciłaś do domu? on Cię nie odwiózł? może sama do niego napisz, albo powiedz mu, że to była Twoja siostra bliźniaczka

Gość gość
Wróciłam do domu sama. Na dodatek szłam ciemnymi zaułkami żeby nikt mnie nie zauważył

Gość gość
eeee bajeczka

Gość gość
Światło skierowane na Ciebie. Marne prowo.

e tam prowo, każdemu się może zdarzyć, czysta fizjologia, ale słyszałam, że jak ktoś się obesra w miejscu publicznym to należy niezwłocznie zadzwonić po karetkę

Gość gość
HISTORIA PRAWDZIWA. Zjadłem kiedyś kebaba i się zesrałem w drodze do domu. Masakra.

Gość gość
:(