Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie jestem warta poznania, uwagi i miłości

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym mieć chłopaka i móc kochać go ze wzajemnością, ale wiem, że nie mam na to szans.

Gość gość
Ja też. Strasznie ciężko jest kiedy tak bardzo człowiek chce a wie, że nie ma na to szans..

Gość gość
Skąd ta wiedza?

Gość gość
DLACZEGO? uważasz tak :)

Gość gość
1. Albo z ciebie laleczka picuś glancuś - że kazdy ma latac wokół ciebie 2. Albo jesteś gruba

Gość gość
wyjaśnij,dlaczego tak uważasz?

Gość gość
Uważam tak dlatego, że jestem osobą nieśmiałą i nieciekawą, która nie może facetowi niczym zaimponować. Staram się zmienić, częściej wychodzę do ludzi i rozwijam zainteresowania, ale ciężko mi dorównać innym dziewczynom.

Gość gość
Zaimponować można na pierwszy rzut oka choćby bardzo sympatycznym uśmiechem.:) Uśmiech to podstawa

Gość gość
Jeśli uważasz,że nie jesteś warta poznania,uwagi i miłości to czemu zajmujesz nasz czas i zawracasz gitarę, zakładając temat. Skoro masz takie odczucia to wynocha do klasztoru i tam umartwiaj się.

Gość gość
Każda osoba jest na swój sposób ciekawa.Gdyby wszyscy byli tacy sami byłoby nudno.Jest nowy rok,zmień coś w sobie....idź do fryzjera,na zakupy może to poprawi Ci humor.Pamiętaj trafi swój na swego :) głowa do góry.

Gość gość
won do psychologa na jakąś terapie, która zmniejszzy twoje kompleksy i nie spamuj forum głupawymi tematami

Gość gość
Byłam u fryzjera, staram się żyć ciekawie i wychodzę do ludzi, ale stale porównuję się z innymi i dlatego też czuję się beznadziejna. Nawet od moich bliskich koleżanek czuję się kimś gorszym, bo nimi faceci się interesują, a ze mną chcą się co najwyżej zaprzyjaźnić.

Gość gość
Dlatego idź do psychologa. Czego od nas oczekujesz? Że powiemy Ci, że jesteś fajna? I tak w to nie uwierzysz. Mamy Ci wiec powiedzieć, że faktycznie jesteś beznadziejna i lepiej idź do zakonu bo i tak już przegrałaś życie. Idź na terapię, która odbuduje Twoje poczucie wartosci, które w tej chwili jest chyba na poziomie ujemnym. Potrzebujesz specjalisty, a nie naszych rad.

Gość gość
Nie porównuj się do nikogo.Bądź po prostu sobą i uwierz w siebie. SPÓJRZ w lustro i powiedz sobie że jesteś wartościowym człowiekiem.Zastanów się co masz w sobie lepszego,czego nie maja Twoje koleżanki.Na pewno jest wiele takich cech.

Gość gość
"a ze mną chcą się co najwyżej zaprzyjaźnić." x Przynajmniej chcą się z tobą zaprzyjaźnić, a ze mną to się nawet zaprzyjaźnić nie chcą :(

Gość gość
Każdy jest coś wart.