Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o porade,pomoc!! nie wiem co to jest!!

Polecane posty

Gość gość

Juz drugi dzien okropnie boli mnie w miednicy,na dole plecow i jajnik!!!! Mam stan podgoraczkowy ale moze to od chorego gardla... Biore antybiotyki od ginekologa na stan zapalny ogolny a ten bol dopiero teraz wyszedl wiec czy zglosic sie z tym do szpitala na nocny dyzur przychodni? do ogolnego juz dzis nie ma miejsca a w pracy nie moge usiedziec z bolu a w nocy spac mi nie dalo. Boje sie ze w szpitalu wezma mnie za histeryczke,bo mogla bym poczekac tydzien na wizyte u Gina, ale wiem ze nie wytrzymam z bólu. Mialam juz kiedys taka niemila obsluge na pogotowiu,wiec zrazilam sie do lekarzy, bo klamali zw usg nie maja NaPOGOTOWIU a ja mialam jak sie pozniej okazalo stan zapalny

Gość gość
Najlepiej byloby isc prywatnie, i to zaraz. Możliwe, zebyś była w ciazy? Pozamacicznej? Jesli zaczniesz krwawić, PĘDEM do szpitala.

Gość gość
Po powrocie z pracy przestało mnie boleć, to już nie mam z czym iść na pogotowie. Jutro udało mi się na szybszą wizytę u ginekologa. O ciążę się staram, jednak nie udało się- miałam okres 5 dni, obficie, więc na pewno to nie były plamienia oraz testy domowe wyszły negatywne. Czekam na dniach na nową owulację. Jak się dowiem jutro u ginekologa skąd były te bóle, to napiszę.