Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brat i bratanek ...faceci z mojej rodziny dogaduja mi na temat urody..

Polecane posty

Gość gość

czy wasi bracia tez tacy są"?ciagle sie mnie czepia

Gość gość
Ale w jakim sensie dogadują? Mają pretensje żeś pasztet? Zwykle w tradycyjnych rodzinach (czyli większości polskich) stroną paszteciarską jest ojciec - misio Yogi z zakolami i twarzą cebulaka. Zwal winę na marne geny ojca :P Przecież to nie wina córki, że jej matka dała swe boskie ciało jakiemuś szpetnemu kartoflowi w zamian za "stabilizację" a ten kartofel zbrukał jej sexowne geny i machnął nieurodziwą dziewuszkę.

Gość gość
Nie jestem pasztetem, nie czuje sie mam powodzenie i zawsze miałam , ale nie u takich jak moj brat czy bratanek, oni lubia dyskoteki i dziunie w białych kozaczkach , a ja jestem brzydka, bo chodze w spodniach i glanach,

Gość gość
Po prostu lubią ci dogryzać i tyle, olać ich. Nie jestem fanką glanów, ale lepsze glany niż bycie dziunią.

Gość gość
Moj tata był przystojny podobny do dr house niestety juz nie zyje, ja jestem podobna do taty, moj brat do mamy, tata zmarł na raka i wcale ni e był grubym miesiem, ale chudzielcem Jestem wysoka, mam cycki tyłek, a moj brat gustuje w laskach 150, wygladajacych jak gimnazjum, jego 30 letnia nowa dziunia ,ma 150 wzrostu, nie ma piersi, nie ma tyłka, płaska, ale wazne ze mała i chuda jak patyk i naprawde wyglada jakby była niepełnoletnia..ja tam kompleksow nie mam, ale oni mi je wmawiaja, mam super meza, fajne dzieci, ale bracia to zwykłe buraki i sie czepiaja ze mam zaq duzy tyłek itd.

Gość gość
Opowiedz im o cechach płciowych, w końcu jesteś zgodna z naturą :) Możesz też przyjąć strategię zwalczania zła złem, czyli np.: wchodzi twój brat a ty do niego: O kurde...masz jakiś pryszcz na szyi! A nieeee, przepraszam to tylko głowa, chociaż przez chwilę słowo pryszcz-skojarzyłam też z twoją żoną.

Gość gość
wiesz co moj bratanek, to gustuje i w laskach i w facetach..jest bi...wiec nie wiem,moze jestem za mało męska, a moj brat jego ojciec zawsze lubił duzo młodsze, wiec pewnioe dlatego ma taka mała niska,drobna,przypomina mu gimnazjalistke,

Gość gość
:)