Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurrka Domowa

jestem w ciąży i jestem załamana

Polecane posty

Gość kurrka Domowa

mamy roczną córeczke. na wiosnę miałam szukać pracy. A tu okazało się, że jestem w ciąży. kolejne 2 lata siedzenia w domu. ja zwariuje i kto mnie potem przyjmie z taką przerwą w cv. :-( wiem , że powinnam się cieszyć, bo dziecko to radość ale narazie nie mogę :- ( finansowo sobie poradzimy , ale ja chciałam do ludzi wyjść :-(

Gość gość
A to ty nie wiesz skąd się biorą dzieci?

Gość gość
wiem i co ma z tego wynikać ?

Gość gość
To, że trzeba się było zabezpieczać, a nie teraz biadolic, choć zaraz zapewne przeczytamy ze antykoncepcja zawiodla

Gość gość
E tam, bedziesz miala za soba. Odchowasz ja jednym zamachem :)

Gość kurrka Domowa
no pewnie , że antykoncepcja zawiodła. w dzisiejszych czasach tylko głupcy się nie zabezpieczają. jednak nie wiem co to ma do rzeczy, wpadliśmy i tyle . nie o tym temat był jaką stosowaliśmy antykoncepcje.

Gość gość
kurka domowa a jakie mialas objawy ciazy bo ja wlasnie sie zastanawiam czy ja jestem????

Gość gość
Moze bycie kurrrka to twoje powolanie?

Gość gość
To kafe to dno totalne, albo siedza tu malolaty po 15 lat albo p****y genetyczne .. Nie chce mi sie wierzyc, ze to dorosle kobiety odpowiadaja. Autorko, glowa do gory. Moja kolezanka tez zaszla w ciaze gdy dziecko mialo 6 mcy. Teraz nie zaluje, ma juz za soba. Dzieci rosna, razem sie bawia. Moje dzieci maja 7lat miedzy soba i to nie jest takie fajne, znowu pampersy, chorobska itd. Wszystko od poczatku

Gość kurrka Domowa
objawy miałam takie jak przed okresem. napuchły mi nogi i brzuch bolewał jak na okres. tylko okres się spóźniał i spóżniał a potem zrobiłam test i zobaczyłam 2 kreski. Dziewczyny ja to nie mam szcześcia do pracy przedtem trochę popracowałam to umowa sie skonczyła i zaszłam w ciążę . byłam bezrobotna i 2 lata mam przerwy a teraz znowu ciąża kiedy nie znalazłam pracy i kolejne 2 lata przerwy :-( masakra! moze dla dzieci to rzeczywiście dobrze, odchowam i bedą miały dobry kontakt ale dla mnie to tragedia :-(

Gość gość
Prace tez znajdziesz :) . Dzieci pojda do przedszkola, odzyjesz. Rodzina teraz najwazniejsza ;)

Gość gość
Autorko ja mam rocznego szkraba i własnie dowiedziałam się o drugiej ciąży, tyle że ja pracuje już od pół roku i całą ciąże planuje pracować (tak jak pierwsza - pracowałam do 8 mc), więc najpierw miałam przerwe 7 miesięcy tylko a nie 2 lata... chcesz to pracuj, chcesz to siedz w garach ale nie pisz że jesteś nieszczęśliwa bo sama wybierasz co masz.