Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała czarna 16

Czy moja dziewczyna może być w ciąży?

Polecane posty

Dotykałem swojego penisa ręką a później wkładałem palca mojej dziewczynie do pochwy czy ona może być w ciąży? Poza tym moja dziewczyna ma nieregularne miesiączki. I ile czasu żyje plemnik na zewnątrz?

Gość gość
nie jest w ciąży i całe szczęście bo by urodziła głupka jak jego ojciec

Gość gość
Co go straszysz? Chłopcze ..na 100% jest w ciąży, musisz iść do pracy . No tego że zniszczyłeś jej życie to już nie cofniesz. Następnym razem na palec zakładaj gumkę...nie uczono w szkole? I przez 25 lat płać alimenty plus prezenty na święta...to jakieś ..150 000 minimum....oj chyba się nie opłaciło pokiwanie palcem.

Gość gość
to normalne ale musisz wiedziec jak ten problem rozwiazac 333 www.youtube.com/watch?v=w3p-iuXWDXE

Gość gość
Poważnie ten znak zapytania powyżej w zdaniu jest potrzebny?

Gość gość
oj dzieci nie bierzcie sie za zabawy jak nie znacie podstaw. nie to,ze dotykales penisa i jej wlozyles palca nie oznacza,ze zajdzie w ciaze. Doucz sie troche w tym temacie,bo szkoda zebys w tak mlodym wieku musial dorosnac i zarabiac na rodzine

Gość czarny baca
jeśli nie zwaliłeś sobie konika przy dziewczynie i nie zlałeś sie na palca potem szybko nie włozyłes jej głęboko w jej cipke to nie jest w ciaży bo jeszcze musiała by mieć dni płodne.