Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto zaczynać głębszą relację w tym wypadku?

Polecane posty

Gość gość

Skoro on ma wyjechać na 4 miesiące w wakacje za granicę? Gdyby to była Europa to dojechałabym stopem, ocean gorzej pokonać :( Już raz to przechodziłam. Poznałam chłopaka, było super przez 3 miesiące, potem on wyjechał na misję na pół roku, po powrocie już nie myślał w ogóle o mnie a ja czekałam jak ten głupi pies...

Gość gość
Sama widzisz że nie warto. Nawet gdybyście byli parą z kilkuletnim stażem to też nie daje Ci gwarancji... tacy są faceci!

Gość gość
Przeczytaj książkę pt. Dlaczego mężczyźni kochają zołzy. Tam znajdziesz odpowiedź. Polecam każdej dziewczynie....

A co czujesz tym razem? Może jednak poczekaj, czasem nie warto oceniać jednego przez pryzmat drugiego, czy raczej odwrotnie.

Gość gość
oczywiscie ze warto przecie to zloto poleci 333 www.youtube.com/watch?v=w3p-iuXWDXE

Gość gość
Naprawdę go polubiłam, chociaż ledwo go poznałam. Nie chcę tylko znowu się nadziać, bo się za bardzo do niego przyzwyczaję a on zniknie i zostanę sama z moją załamką...

Gość gość
up

Gość gość
spróbuj ale zachowaj ostrożność, masz nauczkę. Może coś z tego wyjdzie, jak zawsze będziesz się bać to nigdy nic ci nie wyjdzie