Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozszerzone pory, wiotka cera. Jak to naprawić. Zdjęcie.

Polecane posty

Gość gość

Mam identyczna cerę jak osoba na tym zdjęciu ( zdjęcie przypadkowe znalezione w necie) a wiec rozszerzone pory, zmęczona i wiotka twarz( tak jakbym miała za dużo skory na twarzy). nie mam żadnych przebarwień, pryszcze itd. Ale ogólny wygląd cery jest nieaktarykcyjny przez te mankamenty. Czy ktoś wie jak temu zaradzić? http://zapodaj.net/e4d5d274e016d.jpg.html

Gość gość
No fakt słaba cera. Jestem facetem mam prawie 30, nadużywam alkoholu, jadam głownie fastfoody i wydaje mi się że mam lepszą cerę.

Gość prawda objawiona odchudzona
Yhy ja tysz tak mam :-(

Gość gość
ty jesteś chyba nienormalna.. osoba na zdjęciu ma normalną ładną MLODA cerę, nic jej nie wisi, nie ma nawet bruzd nosowych

Gość gość
Fajne okulary:-)

Gość gość
Sama mam podobna cerę i do ladnosci jej dużo brakuje. Owszem, nie mam kostek przebarwień ani żadnych "konkretnych" skaz ale przez te pory i brak napięcia skory wyglądam po prostu źle

Gość gość
Tych porow zadnymi kremami nie zamkniesz. Poprostu masz taka cere i juz. Kratery, zmiany potradzikowe i uszkodzenia mechaniczne wygladaja inaczej. Mozesz jedynie zrobic sobie jakis lekki peeling u dermatologa, ale problem polega na tym, ze trudno powiedziec czy jak pierwsza warstwa naskorka zostanie usunieta to czy nadal nie beda otworzone pory. Musisz zwrocic sie z tym do lekarza, odradzam ci kosmetyczne. Powodzenia

Gość gość
Up