Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośśśśś

co lepsze związek czy samotnosc

Polecane posty

Gość gośśśśś

prosze o wyzbycie sie uszczypliwosci, krytykownia tylko o szczera odp: czy w obecnych czasach, w wieku okolo 30-tki wolicie/lepiej jest byc w zwiazku czy singlem? zaczne od siebie: wolalabym byc w szczesliwym zwiazku ale tylko pod warunkiem, ze satysfakcjonowal by mnie w przynajmniej 90%. gdyby partner mial byc osoba, ktora nie za bardzo mi pasuje lepiej byc singlem.

Gość gość
wal sie na ryj

Gość gośśśśś
czyli wg osoby wyzej lepszy nieudany zwiazek niz bycie samym. a inni co mysla?

Gość gość
Ja myslalam ze jestem w szczesliwym zwiazku a on polecial do mlodszej bo poczuc sie chyba chcial mlodziej ;) Wole byc sama niz w jakims zwiazku do doopy :)

zależy jaki związek masz jeśli taki w którym czujesz sie dobrze oboje się kochacie wszystko robicie razem nie musisz na niego pracować to jak najbardziej życie we dwoje jest ciekawsze a jeśli jest na odwrót to lepiej być samemu jeśli związek nie spełnia twoich oczekiwań

Gość gość
Bardzo ladnie to ujales x u mnie to on byl wygodny tyle ze nie mieszkalismy razem ale blisko mial do mnie .nic nie dawal z siebie .mialam zapchychan zlew nie odblokowal powiedzial kiedys popros to zrobie ehh nie poprosilam sama dalam rade .angielski boss .