Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diabolina87

gdzie można się nauczyć języka francuskiego w Poznaniu?

Polecane posty

Chciałabym zapisać się do szkoły językowej w Poznaniu na kurs języka francuskiego, możecie coś polecić, zależy mi na nauce z native speakerami, dzięki za pomoc.

ale oni nie mają chyba oddziału w Poznaniu niestety, a znasz może inne szkoły, żeby były małe grupy ? pozdrawiam

myślałam o zapisaniu się na UAM, ale ponoć są tam duże grupy i kiepski poziom nauczania

Maja, maja, przy uniwesytecie. Alliance Française przy Uniwersytecie im. A. Mickiewicza Szkoła językowa Adres: 28 Czerwca 1956 r. 198, Poznań Telefon:61 829 29 47

Jesli kiepski poziom, to nie wiem.... Ja nie z Poznania, tylko o nich slyszalam pozytywnie. W moim miescie jest Aliance Francais akurat, wiec nie mam problemu.

Gość gość
Pokaż zdjęcie

Gość gość
Hej, ja chodzę do szkoły Le Reve na Matyi, mają małe grupy, polecam zwłaszcza zajęcia z nativami- Elise i Audrey są super!

Ja polecam ci sprawdzić oferty szkoły empik school. Mają sporo interesujących opcji, bardzo fajną kadrę i niezbyt wygórowane ceny.

Gość gość
Active Study. Ja byłam z tej szkoły bardzo zadowolona. P.S Francuski , to najpiękniejszy i najbardziej seksowny język świata :)