Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Polsce panuje kult mężczyzny

Polecane posty

Gość gość

im wolno wszystko kobieta ma być uległa i się podporządkowana bez własnego zdania, jest przyzwolenie na molestowanie zwłaszcza ze strony innych kobiet, sama zostałam zgnojona przez koleżanki które stanęły w obronie kolegi który mnie molestował, wszyscy się nad nim litowali a mnie traktowano jak jak jak ostatniego śmiecia bo się postawiłam nawet usłyszałam ze o takich sprawach się nie powinno mówić, szkoda że ludzie tego nie rozumieją , zobaczcie jak się traktuje facetów księży w tym kraju, czego się uczy dziewczynki a czego chłopców, w mojej pracy do pracy są kobiety za to faceci jawnie obijający się są bardziej cenieni bo są facetami do nich podchodzi się z szacunkiem i respektem

Gość gość
up

Gość gość
prawda!!!

Gość gość
Kobiety ich same tak traktują ze oni się czują bezkarni,jak niewolnice w haremie ,walka o wyższa pozycje

Gość gość
bo jesteśmy silniejsi a silniejszy dominuje nad słabszym proste :)

Gość gość
to wina od wieków stereotypów przekazywanych kobietom z pokolenia na pokolenie plus katolickie wychowanie i mamy dyskryminowanie kobiet przez społeczeństwo za pozwoleniem samych kobiet

Gość gość
Kobieta to stworzenie Boże...powinna spać w oborze. Dlaczego kobieta ma być traktowana tak jak człowiek? Niewidze żadnych podstaw ku temu.