Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneś93

czy to możlwe że juz wszystko sie wypaliło?

Polecane posty

Cześć. Od trzech miesięcy jestem mężatką, a niebawem bedę mama. Byłam szczęśliwa i czułam sie naprawdę kochana ale, od ślubu wszystko sie zmieniło.... Mój mąż sie zmienił... Przed slubem ciagle mi okazywal uczucia, bardzo często sie kochaliśmy. Teraz mąż sam z siebie nie wykazuje inicjatywy do sexu( myslałam ze to przez to że przytylam ale zapytalam i zaprzeczyl). Mamy troche zmartwien bo finansowo nie bardzo stoimy, tez sie tym martwie. Mój mąż stał sie milczący, jak wraca z pracy to tylko spi. Najbardziej przykro zrobilo mi sie w walentynki, kupilam prezent, zrobilam dla niego deser a on nic nawet nie powiedzial ze mnie kocha. Powiedzial tylko ze on nie zdazyl nic kupic i tyle. Nie liczylam na weielki prezent, ale mogl na drugi dzien choc róże kupic.. Przestal dbac o siebie, goli sie tylko wtedy kiedy idzie do pracy, przychodzi do lozka jak ja juz spie albo gdy zaczynam sie dobierac do niego twierdzi ze jest zmeczony.. Blagam pomóżcie, co mam zrobic zeby bylo jak dawniej???? Bardzo go kocham, ale zamiast cieszyc sie tym ze niedlugo zostane mama, zastanawiam co zle zrobilam, ze maz sie tak zmienil. dodam tylko, że on nie widzi w niczym problemu.

Niestety nic zrobic nie mozesz,a moze on sie boi bo jestes w ciazy ?

Tez tak myslam i na wizycie u lekarza kiedy byl ze mna zapytalam lekarza i powiedzial ze nie ma zadnych przeciwwskazan.

Gość gość
Oczywiscie ze zaprzeczyl,bo mial ci prawde powiedziec? pomysl dziewczyno