Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćcc

jego zdjecie z kolezanka czy powinnam..?

Polecane posty

Gość gośćcc

jedno zdjecia ma z kolezanka na nartach i z inna ostatnio dodal jak byl na lyzwach a ze mna nie wstawil zadnego .Spotykamy sie nie cale 3 miesiace tratuje mnie jak w zwiazku jak zobaczylam ta fotke to sie roztrzeslam myslalam ze to moze jego nowa dziewczyna ale chyba by to raczej ukrywal niz pokazywal publicznie . widzielismy sie wczoraj mowil ze tesknil i nic nie wskazywalo zeby cos bylo nie tak pewnie by sie juz nie chcial spotkac gdyby to byla nowa laska.

Gość gość
no wlasnie dopiero niecale 3 miesiace. wsciekac moglabys sie jak by byl rok, 2 lata i wyzej. na razie to dopiero randkowanie a z kolezankami pewnie sie zna dlugo.

Gość gość
Wystawić zdjęcia Targowisko Próżności Wiesz że kiedyś nie było Internetu - jak ludzie wtedy żyli :P Są dwie opcje - jesteś dla niego ważna i nie chce "obnosić" się z Tobą przed setką "przyjaciół" - traktuje Cię jak koleżankę i szuka swojej połówki x Nieznani ludzie na forum nie znają Waszych relacji powodzenia

Gość gość
moze i jestem dla niego wazna poznalam jego najblizszych znajomych wiec sie ze mna nie ukrywa ale mimo to przykro mi sie zrobilo ze z kolezanka ma a ze mna nie. Myslalam ze to jego nowa dziewczyna ale z zachowania jest tak jak bylo widzielismy sie wczoraj.tak to chyba by cos powiedzial

Gość gość
jak dlugo sie znaja nie mam pojecia nie znam tej dziewczyny ale ona lubi wiekszsc jego fotek