Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fitnes 30 min dziennie , przyniesie efekty

Polecane posty

Gość gość

jak myslicie ? ogolnie na wiosne i lato mam duzo ruchu , do pracy chociazby rowerem 4 km jade w jedna strone , mieszkam nad jeziorem czesto plywam ale zima troche sie zapuscilam , dupa urosla , 5 kg na plusie , pozbylabym sie tego do wiosny z checia

Gość gość
Ja od tyg.krece hula-hop..efekt 2 cm mniej w talii. Z tego co sie orientuje to zeby organizm zaczal spalać tluszcz trzeba przez 30 min wykonywać ćwiczenia kardio np.bieganie a pozniej inne, ale najlepiej jakbys poradzila sie jakiegoś trenera fitnes.

Gość gość
ja mam na konsoli program do fitnes , kamera mnie skanuje i pojawiam sie na ekranie razem z instruktorem , najpierw rozgrzewka pozniej cwiczenia kardio 30 min , kazdy moj blad jest ( nie wiem jakim cudem) wylapywany i pojawia sie glos trenera np , wyzej nogi albo trzymaj rytm i tym podobne , pozniej na koniec ukazuje sie na ile procent wykonalam sesje poprawnie , ostatnio mialam 78% wiadomo jedne cwiczenia dam na 100 a drugie dam rade tylko na 60 . ten program wydaje mi sie sesowny o co o tym myslicie? tak czy inacej pot sie leje :)

Gość gość
Fajna opcja z tym trenerem.

Gość gość
No fajna calkiem przyjemnie sie cwiczy tylko zastanawiam sie czy tak efektywnie jak na sali w realu

Gość gość
ważna jest konsekwencja i kiedy chcesz efekty - regularne ćwiczenia nawet po 15 - 20 minut widać już po 3 miesiącach. ALe to oczywiście zależy ot Twojego ciała - każdy inaczej reaguje:-)

Gość reguularna
Dokładnie - ja ćwiczę tak niby na luzie - chwile ale regularnie po 18-20 minut x 4-5 razy w tygodniu. Wyszukuję sobie ćwiczenia na różnych portalach, typu youtube fit2fit i wybieram to, co mi sie spodoba, np. tiffany, blogilates, rebecce louise.

Gość gość
na efekty moge cierpliwie poczekac bo upasiona nie jestem , cwicze regularnie codziennie , wczoraj odpuscilam bo bylam z dziecmi w krytym parku wodnym to sie wyszalelismy i zjechalismy do domu po 22 zmeczeni i raz nie dalam rady bo mialam pod koniec miesiaca tyle pracy ze stos papierow do rozliczenia przytargalam do domu , jak sie zabralam za to zaraz po obiadokolacji to skonczylam okolo 1 w nocy :o