Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pouver

Nigdy nie miałam orgazmu.

Polecane posty

Witajcie. Mam dość nietypowy problem a otóż gdy uprawiałam seks nigdy nie doświadczyłam orgazmu. Mam 18 lat i dotychczas miałam dwóch partnerów seksualnych i nic nie odczułam ! Czy jest coś ze mną nie tak ? ale mało tego gdy sama sie onanizuje dostaje orgazm w ciągu 3 min. od czego to zależy ? ;O

Gość gość
w wieku 18 lat to powinnaś być dziewicą jeszcze a nie orgazmy...

Gość gość
mam 40 lat i mam tak samo, sama dochodzę z partnerem nie- a miałam 2 wybitnych kochanków. Dlaczego? bo nie potrafię wyluzować w głowie i odpuścić kontroli. Po prostu tak się zatracić , ze mózg się wyłączy. A bez tego nie ma orgazmu.

Gość gość
Pewnie masz tzipsko rozjechane jak droga gminna na Podkarpaciu. Musisz spróbować z murzynem bo tylko wielki i gruby czarny penis da ci upragnioną rozkosz .

Zastanawia mnie tak naprawde jeden fakt, drugi mój partner no nie ukrywam że jest dobry w tym co robi i nie mam na co narzekać. Nie jestem przy nim skrępowana czy zestresowana, spięta itp. Hmm...może przez onanizm nie moge dostać orgazmu w trakcie seksu no kurcze nie wiem..

Gość gość
nie przez onanizm, nie wiem jak musiałabyś często to robić, żeby nic nie czuć. Może po prostu szukajcie pozycji gdzie można dopieścić łechtaczkę, może ty się tam pieść w trakcie gdy on ciebie penetruje, może ćwicz z nim takie pieszczoty jak sama robisz

Gość gość
To masz lipę ja podczas stosunku mam srednio 3,4 orgazmy.bez ściemy.ale tylko z obecnym partnerem.wczesniej nigdy nie mialam

Gość gość
Widocznie mężczyźni cie nie podniecają . Spróbuj z psem .

Gość gość
orgazm to wytrysk kobiecy