Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Felek 1989

Co zawsze działa na kobiety

Polecane posty

Gość Felek 1989

Jak sprawić by dziewczyna która skończyła związek zaczęła sama pisać, tęsknić, żałować swojej decyzji i aby chciała wrócić do partnera ??? Jakieś sprawdzone sposoby ??

Gość gość
Dorób się dużej kasy, a zobaczysz że zacznie żałować :P

Gość gość
Co działa na kobiety? na przykładzie mojej żony - głupie programy w tv typu idol, gwiazdy tańczą na lodzie. Do tego głupie gierki z facebooka.

Gość gość
1 zmienić swój wygląd, siłownia itp 2 duzo zarabiać 3 znalezc sobie lepsza partnerkę o ktora ona bedzie zazdrosna

Gość gość
Zmienić to w sobie co spowodowało ze dostałeś olany.Przecież bez powodu cię nie zostawiła.Znalesc dobra prace,podniesc wykształcenie,moze jakiś kurs,dodatkowy fakultet,zmienić auto na lepsze.Odezwać sie do niej delikatnie,zaproponować spotkanie .Fajne ciuchy,czysty,wykąpany a nie cuchnący potem i w rozciagnietym swetrze,ogolony,czyste paznokcie .Postawic kawe,porozmawiac.Jak ty zawiniłes mały gadżet na przeprosiny (oczywiscie poza tym gadżetem kwiatek obowiązkowo)dobre maniery typu przepuszczanie w drzwiach kobiete itd.musisz sie wykazać.Jesli cię kochała to sama zatęskni i potem sie odezwie po tym spotkaniu.Jeśli Bedzie milczeć to wcale cię nie kochała ,to nic juz zrobić nie mozesz.

Gość gość
Acha!Jeśli powodem rozstania było chamstwo z twojej strony,cos przykrego,obraźliwego usłyszała od ciebie,albo skrytykowałeś jej wygląd to nie łudź sie jestes bez szans.Kobiety tego nie wybaczają.

Gość Felek1989
Nie nic złego w każdym bądź razie okłamała mnie mówiąc muszę jechać do domu i tam zostać a prawda jest tak że poszła z koleżanką i z siostrami na imprezę na miasto pisała o 10 wieczór że idzie spać tak naprawdę wróciła o 5 rano i przez 3 dni kłamała mnie potem przepraszała ale nigdy się nie pojawiła mówiła jak żałuje itp po czym wykorzystując sytuację zwaliła wszystko na mnie co było to mówiła :( do dnia dzisiejszego brak odzewu na dodatek sama skończyła