Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceta mogło zrazić że schudłam?

Polecane posty

Gość gość

W sumie nie znacznie schudłam bo 2 kilo, ale ja jestem taka drobinka, że widac po mnie każdy kg. I teraz sie martwie czy go to mogło zrazić np w seksie? bo może panikuje, ale teraz sie nie odzywa 2 dni i nie wiem dlaczego... niby mówił ,że było cudownie jak zawsze i był miły. mam 160 wzrostu , wcześniej wazyłam 49 kg, ostatnio schudłam do 47 wiem, ze to troche przymało, ale biust mam np B no i jakoś chorobliwie nie wygladam, ale sporo osob mi mowi ,że jestem za chuda... On kiedys mowił ,że mu sie podoba ,że jestem taka drobna ,ale sama nie wiem...

Gość gość
raczej nie chyba ,że jest jakims kretynem za przeproszeniem albo mu bardzo slabo zalezy

Gość gość
nie wiesz dlaczego to ci powiem bo nikt nie chce sie walic z zywym szkieletem powinnas przytyc a nie chudnac

Gość gość
1.60cm i 47kg to szkielet,nie znoszę takich.Kobieta musi wyglądać jak kobieta a nie dziecko.Moja kiedyś ważyła 55przy takim wzroście i była bardzo szczupła ,teraz wazy 65i jest okey.Nie mogę sobie nawet wyobrazic jak mozna tyle ważyć 47kg,to anoreksja juz jest.

Gość gość
ale wg BMI jestem na granicy prawidłowej wagi i niedowagi bo ja mam tylko 160 wiec 55 to by było nawet ponad idealna wage

Gość gość
nastepna anorektyczka przytyj 10 kg i bedzie dobrze zaden facet nie chce miec szkieleta

Gość psy leca na kosci
nie, pobzykal i zmienil kwiatek

Gość gość
Nie sluchaj tlustych macior, przy tym wzroscie wlasnie idealnie to 49 ,a 47 moze byc 2 kilo az tak bardzo nie widac, a same pewnie maja nadwage i oponke obrzydliwa, rozstepy czy cellulit to jest ble

Gość gość
Ja mam podobnie jak Ty ale mój facet się nie zrazil a mam 158cm i ważę 46 kg (tylko że ja przytyłam 3kg) :P

Gość gość
a może to nie problem w wadze? moze o coś innego chodzi porozmawiaj z nim, pozdrawiam

Gość gość
hmm no moglabys troche przytyc, ale ze 10 kg to zdecydowana przesada, tak ze 3 i bedzie git, a co do pytania, to przeciez 2 kg nie widac specjalnie, 5 widac, ale 2 kg to nawet moze byc mniej lub wiecej wody w organizmie czy jak masz np zaparcia mozesz wazyc wiecej, waga to nie tylko tluszcz

Gość gość
a jak facetowi robi rozniece 2 kg w ta czy w tamta to chyba nie wszystko z nim ok, nie wiem 10 kg to moze rozumiem, ale nawet jakby zauwazyl ze delikatnie schudlas to raczej nie powinien byc powod do zrywania, nie wiem jakbys wpadla w anoreksje i wazyla 37 to owszem, albo ze 40, ale tak to mysle ze albo problem lezy w czyms innym,albo nie miał czasu sie odezwiac

Gość gość
No na 100% te 2 kg sprawily, ze on juz nie chce sie z toba spotykac...na seks...no bo o to mu tylko chodzilo. Juz wiesz czy ma zone czy dalej sie czaisz?

Witam. Pracuje w telewizji i szukam par do programu, w których kobieta ma problem z nadmiernym odchudzaniem, utratą wagi lub anoreksją. Zainteresowane osoby, oraz osoby znające takie pary, bardzo proszę o kontakt: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam.

Gość gość
Nie uprawiaj wgl seksu!? Co ty robisz kobieto! Seks tylko po ślubie!

Gość gość
ale o co wam chodzi przeciez autorka nie ma jakiejs wagi jak anorektyczka, ma prawidlowa wage BMI, co innego jakby miala z 170, ale ona pisala ze 160

Gość gość
I masz się zamiar tym przejmować? Że debil cię olewa kiedy jesteś zgrabna i lepiej wygladasz? Ja mam 165 i 47 i chudne BO MI SIĘ TAK PODOBA. jak się komuś nie podoba to niech w********a

Gość gość
Przy tym wzroście twoje BMI wynosi 18.36, masz więc lekką niedowagę, ale jakbyś przytyła kg już byłaby to waga "normalna" wygłodzenie poniżej 16,00 wychudzenie pomiędzy 16,00 - 16,90 niedowaga w przedziale 17,00 - 18,40 waga prawidłowa w przedziale 18,50 - 24,90 nadwaga pomiędzy 25,00 - 29,90 I stopień otyłości pomiedzy 30,00 - 34,90 II stopień otyłości w przedziale 35,00 - 39,90 III stopień otyłości powyżej 40,0(otyłość zagrażająca życiu)

Gość gość
mogło, mój kumpel zostawił żonę gdzieś rok po ślubie bop zaczeła się intensywnie odchudzać, nie wiem ile wazyła wczesniej i później, ale przed slubem nosiła rozmiar 42/44, a po kliku miesiącach małżeństwa juz 36/38, codziennie chodziła na aerobik, siłownie, basen i widać osiągnęła swój cel, tylko już przestała się podobać własnemu mężowi i w końcu zostawił ją dla innej, grubszej

Gość gość
jeżeli zerwalby z takiego powodu to gratuluje milosci, a jesli bys schudla 10 kg i zachorowała na raka to co? koniec milosci?

Gość gość
rozmiar 42/44 to po pierwsze za przeproszeniem tłusta kobieta, poprostu gruba, 36, 38 to lepszy rozmiar, ale nawet jak to prawda to moze trafilo na amatora grubych, jak to mowia kazda potwora... a taka roznica miedzy rozmiarami to w pewnościa duzo wiecej niz 2 kilo