Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie osoby najbardziej drażnią was w TV?

Polecane posty

Gość gość

Oto moja lista. Skonfrontujmy się. Pierwsze miejsce to cała platforma obywatelska. Szajka jakich wiele - Bul Bronek co ma wszystko gdzieś, czyta z kartki i mysli ze jest meega elokwentny,wie doskonale o tym ze wygra te wybory, poparcie mu rośnie (!), szkoda się denerwować ,jedziemy dalej. Kopaczowa- babochłop, nie chce mi się o niej rozpisywać ,Schetyna -kretyński uśmieszek, który o dyplomacji nie ma zielonego pojęcia,z reszta jak bym miała ocenić ludzi po wyglądzie -to sorry- wygląd prostaka.Sikorski - afera taśmowa i kolacja za 1500 zł ,naśmiewa się z Polaków, ze jeszcze nie zostałze stołka wypier@@@@@@ to śmiech na sali.Nie mogę patrzeć na tych platformusów a najgorsze jest to że dalej będą rządzić bo nie wierzę ze te wybory nie będą sfingowane.Bez jaj ale Bul Komorowski ma zerowe poparcie jak czyta się opinie o nim a w TV wychodzi że murem stoi za nim 61 % Polaków!!! Skandal. Kolejną osobą która mnie irytuje to dziennikarka Justyna Dobrosz -Oracz- wymalowana lala, z podkręconymi sztucznymi rzęsami wepchnie się zawsze przed obiektyw,i zamiast na rozmówce to patrzę na nia. niepojęte. Druga to Lisowa Hanna- taka ą, ę, a w kazdym wydaniu Panoramy sie pomyli. kurzajewski kolejny,mysli ze boski enrike z niego, mało sympatyczny, nie lubie go.jeszcze jest pare innych ludzi ale aktualnie wypadło mi z głowy....aaaa no jeszcze SZczuka Kazia i Środa Magdalena, co za typiary, jedna lepsza od drugiej. za co my placimy abonament sie pytam!!!piszcie swoje typy

Gość gość
Cos mi sie wydaje ze jestes pisowiec spiskowiec.żal.

Gość gość
do gościa z 21.04 - współczuje ci ze nadal po takim czasie jestes lemingiem. przełącz tvn

Gość gość
Durczoka nie lubię ;) Zgadzam się co do Sikorskiego. I Bula. Nie cierpię wszystkich pseudo samozwańczych celebrytow.

Gość gość
Aha i Grodzkiej nie lubię.

O temat z czapy - coś dla mnie ;) Szulim - skad pochodzi fenomen tej kobiety?no skąd!? Omenaa - nawet bycie pogodynką jej nie wychodzi Kret Jarosław - okropny karakan - ok, cos mam z tymi pogodynkami Magdalena Róźdżka - jak widzę to zmieniam kanał na polityków mogę patrzeć jak na film w discovery, inaczej tracę dystans ;)

Gość gość
Popieram. Całe zlodziejskie PO do wymiany. A Prezydenta mamy okropnego

Gość gość
ja będę głosowała na pana Dude, aczkolwiel wiem, że i tak nie wygra bo wybory zostaną znów sfałszowane i wygra to g****o bez wąsów z partii oszustów. Skończy się to kiedyś jakims puczem i wycięciem w pień tych s*******i co nas okradaja i oszukują bo ludzie mają coraz bardziej dosyć i kończy się im cierpliwość

Gość gość
Agata Młynarska Robert Janowski Tomasz Lis

Gość gość
ooo uaktywniły się pis-dzielce :D Największy ubaw to mam z tych waszych teori spiskowych "wszystko zostało sfałszowane" - wasze mózgi też ktoś sfałszował buahahaha :D

Gość gość
Ja najbardziej nie lubię Kaczora i Macierewicza,wszedzie widzą spisek,a to nie oznacza,ze jestem za PO.nie znoszę też tej oszołomki Pawłowicz.

Gość gość
ty lemingu z 22 leż dalej liz cholewki tym c****m z po, oni nabijają się z ciebie przez cały wieczor na kolacjach za tysiące złotych gdzie cygara same kosztują kilkaset złotych bo kasę mają na to z ciebie i z takich innych naiwniaków jak ty

Gość gość
To ze ktos nie jest za PiSem nie znaczy ze jest za PO.jeden syf!!!

Gość gość
Agata Młynarska Kinga Rusin Pieńkowska Bilgun Hanka Lis Kryszak Bogusław Kaczyński Terlikowski i pewnie znajdzie się jeszcze kilka osób

Gość gość
tak, tak, wszystko jest falszowane, to jeden wielki spisek PO! Nawet Wasze negatywne testy ciazowe sa falszowane przez PO! :P

Gość gość
Terlikowski nr 1!! Kempa Cymański Kret

Gość gość
zgadzam się z tekstem 22.20 hehehe dodam jeszcze, że poranny brak mleka w spożywczym to jest ZAMACH!! :D

Gość gość
dobrze ze temat się rozkręcił, Jeszcze o Kindzi Rusin zapomniałam i Młynarskiej oraz Jarku Krecie z pogody

Gość gość
Terlikowski Lis Durczok Rusin Szulim OLEJNIK Ibisz A z platformy wszyscy chuje

Gość gość
Daga z pierwszej milosci :P

Gość kura nie domowa
Mój typ jeden jedyny ale za to najlepszy JOLA BOTOKS PIEŃKOWSKA!!! Ta baba nie ma mózgu,serio, powinni ją w cyrku pokazywać a nie w tv!!!

Gość gość
1. KAZADI... Jej popisywanie sie, na sile chce byc fajna. Spiewy,placze...rzyg 2. Pienkowska. Tu chyba nie trzeba pisac dlaczego 3. Szulim. Falszywa,dwulicowa ,,dziennikarka,, od siemiu bolesci.

Gość gość
Terlikowski i jego zona i jeszcze to małżeństwo co zrobili incjatywe by 6 latki nie szly do szkoly.

Gość moja lista osobista
Oczywiście kafe mi wszystko uznała za SPAM, bo wiadomo niewygodnych haseł za dużo się pojawiło :o zapraszam zatem tutaj: http://pokazywarka.pl/7aqwea/

Gość gość
No ładnie ale kanalie, włos się jeży na głowie.

Gość gość
Wendzikowska Olejnik Pieńkowska Kazadi

Gość gość
Moja lista odobista- uswiadamiac trzeba lemingow bo dzieciaki nic nie wiedza

Gość gość
moja lista osobista dowaliłaś :) cos tam słyszałam ale faktycznie skrzetnie się to ukrywa tak jak mówisz żeby nie urazić celebrytów :o żenułaaaa!

Gość gość
Nie cierpie gdy programy prowadzi Hołownia- nie jestem w stanie wtedy ogladać. Jest sztuczny jego kometarze nigdy nie sa trafne a żarty zabawne. Mam wrazenie że zazwyczaj Prokop ratuje sytuacje. Pieńkowska- jest zarozumiała ;) Kazadi, nawet nie wiem dlaczego, nie lubie jej sposobu wypowiedzi, prowadzenia programów. I zeby nie było nie ma to związku z ostatnią aferą ale Durczoka, podobnie jak Pani Pieńkowska, sprawia wrażenie zarozumiałego.