Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sandrela

Koleżanka na kawe zakupy spacery i tak żeby pogadać:)

Polecane posty

Szukam koleżanki tak poprostu na pogaduchy czy na kawe ewentualnie wspólny wypad na siłownie ( mam zamiar sie wybrać ;)) Jeżeli również nie masz z kim wyjść na zakupy lub pogadać napisz:) BEZ PODTEKSTÓW SEKSUALNY nie szukam przygody ! Tylko uczciwej koleżanki w przyszłoście może bliskiej przyjaciółki:) Mam 22 lata i jestem z Gliwic szukam koleżanki z tego rejonu lub bliskiej okolicy:) Piście dziewczyny a nóż sie zaprzyjaźnimy :) Pozdrowionka !

Gość gość
A czemu kolegi nie szukasz?

Kolege już mam :) ale jednak szukam koleżanki ponieważ duż moich koleżanek jest w ciązy i nie ma czasu na nic :)

Gość gość
pewnie słabo cie bzyka że koleżanki jeszcze potrzebujesz?

Gość gość
Jest tu troche świrów i kretynów.

Gość gość
Ja mam właśnie takiego Przyjaciela!! Co prawda na kawę spacery czy zakupy rzadko chodzimy. Gdyż ma od 5 lat jest z kimś na stałe związany, ale na Święta Wielkanocne Bożonarodzeniowe czy Nowy Rok zapraszaj mnie do siebie bym sama ich nie spędzała. Znamy się praktycznie od zawsze bo już jako 8 letnia dziewczynka pamiętam go jak pracował u mojego Ojca przy koszeniu traw czy innych pracach przy domu. A mając 17 lat trochę się do siebie zbliżyliśmy. Co prawda nigdy między nami do niczego nie doszło ale bardzo go polubiłam. Czasem świadomie mu dokuczałam co sprawiało mu przykrośc lecz zawsze był kimś bliskim w rodzaju Przyjaciela. Dziś mam już 35 lat i sama na własne życzenie zmarnowałam sobie życie. Mimo to że jak już pisałam były między nami zwady To mimo tylu lat jest Przyjacielem i kimś bliskim.

To super że cały czas masz z nim kontakt :) Ja również mam przyjaciela ale przyjaciel a przyjaciółka nie to samo :) a z dawną przyjaciółką straciłam kontakt wiele koleżanek ma swoje życie i brakuje kogoś z kim choćby sobie połazić:)

Gość gość
gość dziś Ja mam właśnie takiego Przyjaciela!! Co prawda na kawę spacery czy zakupy rzadko chodzimy. Gdyż ma od 5 lat jest z kimś na stałe związany, ale na Święta Wielkanocne Bożonarodzeniowe czy Nowy Rok zapraszaj mnie do siebie bym sama ich nie spędzała. Znamy się praktycznie od zawsze bo już jako 8 letnia dziewczynka pamiętam go jak pracował u mojego Ojca przy koszeniu traw czy innych pracach przy domu. A mając 17 lat trochę się do siebie zbliżyliśmy. Co prawda nigdy między nami do niczego nie doszło ale bardzo go polubiłam. Czasem świadomie mu dokuczałam co sprawiało mu przykrośc lecz zawsze był kimś bliskim w rodzaju Przyjaciela. Dziś mam już 35 lat i sama na własne życzenie zmarnowałam sobie życie. Mimo to że jak już pisałam były między nami zwady To mimo tylu lat jest Przyjacielem i kimś bliskim. x A co nie bzyknął cie nic a nic?

Gość gość
sandrela dziś Idioto weś ty idz se do agencji bo masz braki ! x Braki to masz ty dlatego muszę ci je wypełnić piczko głupia

Gość gość
sandrela, popuścisz mi swego małego anusa wredna kurefko?

Gość gość
Niestety na kafeterii jest pełno matołów.

Gość gość
starszy od ciebie na pewno jestem, mam 21lat głupia gówniaro

Gość gość
Starszy to ie znaczy mądrzejszy.

Gość gość
Tak Sandrelo do dziś mam z nim kontakt!! Praktycznie to już prawie 20 lat się Przyjaźnimy i kolegujemy. On jest starszy o 13 lat wiele mi też pomógł zarówno finansowo jaki duchowo podnosił mnie na duchu i umiał porozmawiac jak człowiek z człowiekiem. Gdybym wcześniej była inna To dziś to ja bym była tą szczęśliwą kobieta u jego boku. No ale za błędy młodości trzeba płacic. Ma bardzo fajną żonę którą polubiłam. Jego żona to wspaniały człowiek że zgadza się bym z nimi Święta spędzała.

Gość gość
sandrela jesteś wygolona czy masz owłosioną piczę