Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaaaaaaaaaaaaaaaa

mega wpadka przy przyszłej teściowej... jestem spalona?

Polecane posty

Mój narzeczony remontuje mieszkanie w którym mamy zamieszkać po ślubie i na ten czas przeprowadził się do swojej mamy... mieszkamy 100 km od siebie więc przyjechałam do niego na weekend no i wczoraj wieczorem on poszedł do łazienki a ja siedziałam i malowałam paznokcie siedziałam tyłem do drzwi i myślałam, że on wrócił, wszedł do pokoju drzwi były otwarte i mówię tak... ale seksowanie wyglądasz dzisiaj w tej koszuli i z tym zarostem możesz już się zacząć rozbierać, może jakiś lodzik na początek? a tu jego mama.... mówi hymm to tylko ja przyniosłam pościel dobranoc Madzia. byłam w szoku nic się nie odezwałam tylko dobranoc z siebie wydusiłam... no i potem jemu to powiedziałam mówił że nie wie co powiedzieć, nie zna swojej mamy od tej strony ale raczej jest wyluzowana no i niedługo ślub nie ma sie czym przejmować i się w sumie śmiał z tego ale powiedział że głupio mu też będzie. Rano się na nią natknęłam w kuchni wstawałam to się uśmiechnęła, dzień dobry, jak tam, lece do pracy miłego dnia ble ble niby wszystko jak dawniej.... dzisiaj on mówił, ze normalnie gadali i nic o tym nie mówiła, ze sprawa zamknięta... powiedzcie mi czy coś zrobić, jakoś z nią pogadać i szczerze jej powiedzieć że mi głupio czy rzeczywiście ani słowa już o tym....

Gość gość
hahahaha serio?:D

Gość gość
Nic nie mów, teściowa zachowała się na poziomie i zignorowała sprawę. Nie ma do czego wracać.

Gość gość
rany... a o czym chcesz tu gadać.... zapomnij i już.

ale wtopa straszna no nie?:(

Gość gość
daj spokój, to nie średniowiecze ....już myślałam, że teściowa Cię z kochankiem nakryła. To siedzi tylko w Twojej głowie, ona nawet tego pewnie nie pamięta - nie gadaj o tym z nią, nie ma sensu.

Gość gość
dobre... daj spokoj, nie ma o czym mowic, myslisz, ze tesciowa nie rozumie? pewnie wyszla z pokoju i nie mogla zasnac ze smiechu. napewno zadowolona, ze synowa dba o syna ;) i tyle, sprawa zamknieta.

Gość gość
-1/10

Gość gość
mogła się dziwnie poczuć jako matka ztym lodzikiem szczególnie... :D

Gość gość
no lodzik dobry :D

Gość gość
Troche glupio, ale z drugiej strony teściowa synka nie spłodziła jak maryja dziewica wie co to sex:)

Gość Iczi
Eeee , nie bierz tego tak powaznie . Masz super tesciowa . Ze uslyszala troche za duzo tak niechcacy ? . No to co ? . Przeciez to piekne. Super zachowala sie . Biez to za dobra monete . Zycze Ci szczescia i zdrowia . Dla tesciowej tez i meza . Takie ostre kawalki nie czesto sie zdazaja , a sprawiaja ze chce sie zyc . Piekne

Gość gość
Pewnie sama ma wyrzuty ze nie zapukala i postawila Cię w niezręcznej sytuacji.

Gość gość
Jakby moja kobieta powiedziała do mnie "może lodzik?" To bym ją rzucił w izdu. Kobieta musi mieć klasę.

Gość gość
0.28 - skąd się biorą takie drewniaki?

Gość gość
Gosc z 0:28 Ja tez nie chciałbym takiego tłuka wulgarusa...

Gość gość
prowo 0/10

Gość gość
fajnie on ma, moja nigdy nie powiedziala rozbieraj sie, będzie lodzik

Gość gość
hahahaha ale jazda :D ale w sumie mój kolega miał większą wtopke po uprawiał seks z dziewczyną i jego mama weszła do pokoju :D a on już ją tam ostro zapinał :P powiedziała przepraszam i wyszła ponoć potem nie mogli sobie w oczy spojrzeć przez parę miesięcy :D.

Gość gość
to takie smieszne, ale zazdroszcze takiej laski.... ja w domu to moge obejsc sie smakiem.. pamietam gdy bylem nastolatkiem, bvzykam sie z owczesna moja dziewczyna, pieprzymy sie w sypialni jej rodzicow (ojciec szef frmy, w której byl taki przydupas co wszystko mu naprawial, załątwiał itd, taki pan edziu, mający z 50 lat) i sie pieprzymy i nagle wchodzi do domu właśnie pan edziu z jakims tam pracownikiem, i przyczaili sprawe, szybko idac do tej sypialni, my szybko zaczeliśmy sie ubierać Niestety nie mogłem odnależc. Gdy weszli do sypialni udawałem że cos robie, czerwony, wiecie jakie to uczucie ze udajesz cos robić a wszyscy dobrze wiedza co sie dzieje. Przyszli po telewizor, i wychodząc pan edek do mnie "a ty paznokcie malowaes ze jestes bvez skarpet" :)))) ale nic nie sprzedał

Gość gość
Przyszła tesciowa zorjętowała się czego od jej syna żąda synowa.Przecież to naturalne dla młodych.

Gość gość
U mnie było podobnie. Mój narzeczony zadzwonił do mnie w walentynki a że akurat się kąpałam poprosiłam, żeby odebrała i powiedziała mu, że za godzinkę będę gotowa. Mama odbiera a on po głosie nie poznał (mamy bardzo podobną tonacje a przez telefon to już całkiem) i zaczął jej ze szczegółami opowiadać jak spędzimy walentynki począwszy od hotelu i dość wulgarnego seksu. A kochana mamusia zamiast mu przerwać stała jak słup soli z telefonem w ręku... ;) Przez miesiąc bał się przyjść do mojego domu.

Gość gość
A ta teściowa to ze średniowiecza sie wzięła? Nie wie co to lodzik? No bez przesady juz nie myślcie ze tylko wy młodzi tacy wyluzowani jesteście i tak wszystko wiecie o secie bo czesto starsze kobiety maja większe doświadczenie w tych sprawach.

Gość gość
dziś Tu bardziej chodzi o to, że ktokolwiek by tam nie stał to trochę wstyd... Każdy takie szczegóły wolałby zostawić dla siebie.

Gość gość
magdaaaaaaaaaaaaaaaaa wczoraj taka synowa to skarb wylize,wssie i HPV ma jak w banku.

Gość gość
Masz racje,a te p***y pózniej sie zastanawiają skad u nich brodawczki,ano z lizania k...sów.Lataja po lekarzach tylko nie mowia co robiły ha ha ha

Gość gość
Do dwóch ostatnich wpisów - jak macie problem z własną seksualnością albo zazdrościcie komuś fajnego seksu, to do specjalisty lepiej niż leczyć frustracje tu na forum.

Gość gość
tak ten zwrot lodzik jest beznadziejny cóż takie czasy chyba język dzieciaków bez wyobraźni wszystko na taką samą nutę prostackie

Gość gość
Tesciowe wiedzą jaki sex lubią ich synowe.Tylko zazdroszczą im.