Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Senn i jego znaczenie

Polecane posty

Gość gość

Hej mam problem dosc irytujacy . w ciagu tyg juz trzeci raz sni mi sie sytuacja gdzie pojawia sie byly chlopak mojej narzeczonej. zaszlo to za daleko o tyle ze w ostatnim snie przylazl nas albo ją odwiedzic w NASZYM MIESZKANIU!! nie wiem czemmu czul sie jak u siebie, dodatkowo po pewnym czasie moja narzeczona zaczela dla niego tanczyc ...... (taniec egzotyczny) gdy wziolem ja do kuchni i mowie ze mi sie to nie podoba uslyszalem ze to nic takiego dokonczy taniec i sobie on pojdzie , nie wiem czemu zgodzilem sie ale nerwy mi puscily jak podczas kontynuacji on zaczol ja dotykac. w****ilem sie i oznajmilem jej ze skoro bawia sie w najlepsze nie bede jej przeszkadzal , tanczac dla niego zaczela mowic ze mnie kocha . ja wstalem wziolem podstawowe rzeczy i wyszedlem , nie wrocilem przez kilka dni, gdy wrocilem powiedzialem ze nie moge juz tego zniesc bo to nie jest normalne poprosilem o oddanie pierscionka i odwiozlem ją do jej siostry. wtedy tez on zniknol z jej zycia i zostala sama. Co to moze oznaczac?? zaczynaja mnie meczyc te sny . jestem z nia juz prawie 3 lata a z bylym byla tylko 5miesiecy (byl jej pierwszym w sprawach intymnych .....)..... Prosze o pomoc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować