Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci są śmieszni, takie stare dziady oglądają się

Polecane posty

Gość gość

za bardzo młodymi ładnymi kobietami, ślinią się i zachowują tak jakby mysleli że mają u nich szanse :D to samo z w przypadku facetów o urodzie kijem nie dotykaj, też im sie wydaje nie wiadomo co, żałosne :D

Gość gość
szukaj sobie paszkwilu kogoś w typie swojej urody :D według mnie ładne kobiety powinny wiązać się z przystojnymi facetami a brzydkie z brzydkimi

Gość gość
sporo dwudziestek woli trzyciesto i czterdziestolatków niż pustych rówieśników

Gość gość
bez przesady, po co taki stary dziad, co z tego że teraz ma 30 jak ty będziesz miała tyle to on będzie miał 60

Gość gość
up

>>>bez przesady, po co taki stary dziad, co z tego że teraz ma 30 jak ty będziesz miała tyle to on będzie miał 60<<< To Ty dziecko :D, masz dzisiaj 10 lat :D :D :D ? x I będziecie wtedy wyglądać na dobraną parę :D :D :D. x Kobiety są jak kwiaty :) ... więdną szybciej od mężczyzn :(.

Gość gość
Jak facet ma pieniądze może posuwac panienke którą tylko zechce :-) Wiek nie ważny .Facet może mieć wtedy 60 lat i więcej :-)

Gość gość
Miso naczytal sie NLP albo innego gowna i mysli ze wszystkie babochlopy wyrywa :D

Dokładnie ten widok śliniącego sie starca na widok młodej laski jest żenujący. Stanie i się gapi najgorzej latem śmigamy w sukieneczkach a oni z jęzorem wystającym do pasa robią głupie zaczepki obrzydliwe!

Gość gość
zdarza się że faceci w wieku 70ciu lat płodzą bez problemu dzieci z gorącymi dwudziestkami :)

>>>Miso naczytal sie NLP albo innego gowna i mysli ze wszystkie babochlopy wyrywa<<< Wybacz, ale co NLP, albo babochłopy mają wspólnego ze starą prawdą, że kobiety przekwitają szybciej od mężczyzn?

Gość gość
i co że przekwitają? to znaczy że 70-letnie stare pryki mają sie z 20-latkami wiązać?:D niech sobie w swoim wieku poszukaja, nie dla psa kiełbasa

Gość gość
A za kim maja się oglądać? Za emertytkami?

Gość gość
i co że przekwitają? to znaczy że 70-letnie stare pryki mają sie z 20-latkami wiązać?smiech.gif niech sobie w swoim wieku poszukaja, nie dla psa kiełbasa x zakażesz komuś wiązania się z kim chce? jeśli obie strony wyrażają chęć to co tobie do tego?

Gość gość
No wlasnie,a w dodatku lysi i brzuchaci :O

Gość gość
A za kim maja się oglądać? Za emertytkami? x tak, a co za gimnazjalistkami?

Gość gość
kobiety po 35 latach są już skończone, zaś facet zaczyna nowe życie alfa super samca

Gość gość
Dokladnie samiec alfa,beta,gamma a kobiety stare raszple

>>>i co że przekwitają? to znaczy że 70-letnie stare pryki mają sie z 20-latkami wiązać? niech sobie w swoim wieku poszukaja, nie dla psa kiełbasa<<< Przecież skrytykowana przeze mnie panienka pisała o 30-stolatku. Co widzisz złego w związku 30-stolatka z 20-stolatką ?

Gość gość
Ostatnio mnie podrywał jakiś facet po 40stce na ulicy. Najgorsze jest to,że okazało się,że pracuje z moim ojcem. No cudownie... chyba tylko tacy na mnie lecą :((

Gość gość
FACET to najwieksze świństwo na tej ziemi. Kiedys rozdawałam zakąski na imprezie, każdy dobrze wiedział, że jestem uczennicą 1 liceum. Miałąm 16 lat i dowalali się do mnie nawet nie pijani 40-latkowie. Chciałabym być lesbijką.

Gość gość
FACET to najwieksze świństwo na tej ziemi. Kiedys rozdawałam zakąski na imprezie, każdy dobrze wiedział, że jestem uczennicą 1 liceum. Miałąm 16 lat i dowalali się do mnie nawet nie pijani 40-latkowie. Chciałabym być lesbijką. x nie rób z siebie niedojdy, musisz nauczyć się ciętych ripost aby im w pięty poszło i po sprawie

Gość gość
Ja tam swojego sprawdze testerką wierności. Facet nigdy nie będzie kochał swojej kobiety tak jak ona jego. Facetowi staje na plazy na widok innych bab. Wystarczy ze mu stanie i już nie myśli o tym, że ma swoją kobiete. Nie ma oporow by wejść do burdelu i płacic dziwie za taniec. A wraca do domu i rozmawia ze swoją kobietą o swojej nudnej stronie życia. Tak szczerze prawie żadnen facet nie zasługuje na miłość kobiety. Bo faceci od zawsze wolą dziw/ki.

Gość gość
FACET to najwieksze świństwo na tej ziemi. Kiedys rozdawałam zakąski na imprezie, każdy dobrze wiedział, że jestem uczennicą 1 liceum. Miałąm 16 lat i dowalali się do mnie nawet nie pijani 40-latkowie. Chciałabym być lesbijką. x nie rób z siebie niedojdy, musisz nauczyć się ciętych ripost aby im w pięty poszło i po sprawie x lol, niedojdy? XDD a czy ja tam napisałam co im mówiłam? o żal. Mamy na sali wróżbite Macieja XD

Gość gość
wróżbita Maciej jest boski :)

>>>Facetowi staje na plazy na widok innych bab.<<< To zupełnie zdrowy objaw :D :D :D. x >>>Wystarczy ze mu stanie i już nie myśli o tym, że ma swoją kobiete.<<< A to imaginacja KRETYNKI, lub partnerki kretyna, co często na jedno wychodzi :(. x >>>Nie ma oporow by wejść do burdelu i płacic dziwie za taniec.<<< To naucz się tańczyć :D :D :D. Ja nigdy płacić nie musiałem, bo moja bajadera piękny taniec brzucha mi pokazywała :). x >>>A wraca do domu i rozmawia ze swoją kobietą o swojej nudnej stronie życia.<<< Widocznie jesteś tak nudna, że o niczym innym nie warto z Tobą rozmawiać :(. x >>>Tak szczerze prawie żadnen facet nie zasługuje na miłość kobiety. Bo faceci od zawsze wolą dziw/ki.<<< Tak :). Dla nas kobieta IDEALNA jest damą na salonach i perwersyjną dziwką w NASZYM łóżku :) :) :). Taką będziemy kochać i wielbić do końca dni naszych :D :D :D.

Gość gość
misio, żeby Ci matka diw/ka zdechła

Gość PoczucieSzczęścia
Zgadzam się, żałosne są niektóre stare chłopy. No ale cóż , nie wszyscy mają klasę. A zauważcie, że żadna 50 latka nie robi pochodów do 20 latków. Kobiety mają swoją godność i tyle i nie podrywają, i to nachalnie chłopców którzy mogliby być ich synami.

Gość gość
matka misia to kur/wa dlatego wie co to burdel, w końcu tam robił pierwsze kroki :D a w pokoiku super de luxe w tył/ek waliły go stare zboczuchy. To teraz szacuneczku do kobiet nie ma.

Gość PoczucieSzczęścia
misio1 ale czemu wypowiadasz się i to tak obszernie w tym temacie? Oglądają się za Tobą stare dziady, czy to Ty jesteś tym starym dziadem śliniącym się do młodych kobiet i wywołującym u nich tylko obrzydzenie?