Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak z imprezy rzucił mną o ścianę.

Polecane posty

Gość gość

Poznaliśmy się na imprezie, bawiłam się z nim i z jego kolegami (uwielbiam imprezy). Po czym na domiar wszystkiego okazało się, że są z kraju który uwielbiam i zamierzam znowu odwiedzic. On powiedzial, że z chęcią da mi wskazówki na wyjazd itd. tylko, że nie ma internetu i żeby z nim poszła do niego do mieszkania. Poszłam a on się zaczął do mnie dobierać. Ja mu wtedy odpowiedziałam, że sory ale nie zamierzam uprawiać z nim seksu bo ma przecież dziewczynę. I że nie mam problemu z przygodnym seksem ale zajętych nie ruszam. A on wtedy powiedział mi, że jego dziewczyna jest w jego kraju a ja jestem tutaj i że możemy oboje o tym nie pamietać. A ja wtedy się wkurzyłam i odpowiedziałam, że nie ma nawet mowy bo wciąż ma dziewczynę. A on wtedy popchnął mnie tak, że wpadłam na ścianę... Musiałam się gdzieś wyżalić, bo przecież i tak rodzicom tego nie opowiem.

Gość gość
Doszlo do czegos?! Wiesz ze to podlega karze jako próba g****u?! Zabila bym zboka. Swoja droga gratuluje odwagi. Isc samej do mieszkania obcego faceta. Sama sie prosilas. Bedziesz miaala nauczke!

Gość gość
Do niczego nie doszło, bo jak tam weszłam i on zaczął mnie dotykać po pupie i próbował całować to ja się wyrwałam i mu powiedziałam to co juz napisałam. Serio myślalam, że mnie doda do znajomych na facebooku zeby mi dac wskazowki przy wizycie w jego kraju a nie takie coś;/ Ja raczej ufam ludziom i nie sadzilam, ze on chce mnie przeleciec!!!!!!!!

Gość gość
Bosze! Na kafe zawsze znajdą się naiwniaczki, które łykną takie głodne kawałki bez mrugnięcia powieki. Czy kogoś jeszcze dziwi, dlaczego tyle staruszek dało się wkręcić w przekręt na wnuczka?

Gość gość
jakie glodne kawalki? moze to prawda,tez tak mialam, ale jak bylam jeszcze naiwna i niedoswiadczona i ufalam facetom

Gość gość
żeby jeszcze mi kupił coś cennego w prezencie np. pierścionek albo kasę zaoferował a on mnie chciał przelecieć za to , że będę jego znajomą na fb i da mi wskazówki jak pojechać do Pakistanu.

Gość gość
gość dziś jakie glodne kawalki? moze to prawda,tez tak mialam, ale jak bylam jeszcze naiwna i niedoswiadczona i ufalam facetom X Błagam Cię...

Gość gość
gosc 23:09, ojej nie kazda jest od razu super cyniczna, uprzedzona do facetow i czuje sie na tyle seksowna ze mysli sobie kazdy chce ja przeleciec :/ ja traktowalam facetow jak kumpli, a potem bylam zdziwiona jak zaczeli sie dobierac

Gość gość
No dokładnie, ja wiem, że jestem młodą ladną dziewczyną ale czy to oznacza, że każdy napotkany facet myśli jak zwierzę i w ogóle pierwsze co chce zrobić to mnie zbałamucić. Błagam Was. Dla mnie to było naturalne, ze on mi zaoferował pomoc jeśli wybieram się do jego kraju. Zrobiłabym (i robię ) dokładnie to samo napotkanym ludziom. Jakoś im ufam. Swoją drogą nie był z żadnego Pakistanu tylko ze Skandynawii. Pierwszy razy w życiu mnie taka niemila niespodzianka spotkala. Jestem zła i rozzalona. Autorka

A ja myślalam, ze to prowo. Autorko, czy naprawdę myślenie cię boli??? Jeśli nie, to zacznij "uwielbiać" myśleć i przewidywać. Prosisz się o poważne kłopoty- gwałt, przez jednego lub zbiorowy, zarażenie HIV, pobicie, lub nawet śmierć. "Uwielbiasz" imprezy, a niektórzy faceci "uwielbiają" takie, jak ty, traktując je jak towar do przelecenia. Nikim innym na takich imprezach nie jesteś, tylko towarem. Jeśli chcesz szacunku od innych, sama zacznij się szanować, i przestań się szlajać.

Gość gość
Noe wierzę że są takie głupie łaski na świecie. Naiwniaczka

Gość gość
jestes glupia

Gość gość
Się ciesz że nie rozerwał ci kombinerkami odb ytu i nie nalał gorącego barszczu do pupy

Gość gość
Glupia jestes jak but przeciez pojscie z facetem po imprezie jest jednoznaczne... latw laski cale zycie zmagaja sie z tego typu problemami przyzwyczajaj sie

Gość gość
A wydymał cie hoojem swym?

Gość gość
co za cham

Gość gość
po co z nim polazłaś sama? jestes glupia czy naiwna? nawet policja by cie wysmiala

Z przygodnym sexem,jak zaznaczylas, nie masz problemu i ufasz facetom:D,wiesz co,sorry ale w Twoim przypadku rozum powinien zmienic umiejscowienie:D

Gość gość
kallahidum dziś Z przygodnym sexem,jak zaznaczylas, nie masz problemu i ufasz facetomsmiech.gif ,wiesz co,sorry ale w Twoim przypadku rozum powinien zmienic umiejscowieniesmiech.gif x A ty kotku lubisz bzykać się przygodnie?

Gość gość
nabierz ciut masy i wroc z zapytaniem czy tym razem tez chce popisac sie umiejetnoscia rzucania w sciane