Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_ona24

facet bez matury

Polecane posty

Gość gość_ona24

Ja po studiach, czy to ma sens?

Gość gość
Zdecydowanie nie.

Gość ttomek22
a powiedz mi jak cie bzyka?

Gość gość
Nie ma sensu. Szkoda faceta dla tak pustej lalki.

Gość gość_on24
Nie jesteśmy parą. Czemu zdecydowanie nie?

Gość gość_ona24
Proszę o dłuższe uzasadnienie opinii, zarówno tych negatywnych jak i pozytywnych.

Gość gość
"Czemu zdecydowanie nie?" x Szkoda faceta dla tak pustej lalki.

Gość gość
Już sao pyt.z Twojej strony żłe o Tobie świadczy.

Gość Prawik20
Agniechaa dobrze mówi matura nie świadczy o inteligencji.Powiedz czy pracuje ?

Gość Kasiaa24lat
Jezu ale ty jesteś głupia :/ Ja też nie mam matury i nie uważam się za głupszą czy mniej wartościowszą od tej osoby która ją ma ... Mój mąż skończył studia jest inżynierem i wiesz co mi powiedział że te studia do niczego mu się nie przydadzą heh nawet tyłka sobie tym dyplomem nie podetrze bo za twardy ;) Tylko nieliczni czytaj ze znajomościami po studiach mają pracę w kierunku którym studiowały !

Gość ttomek22
kassiu ale ty pewnie dobrze ciągniesz za to;]

Gość Kasiaa24lat
Wiesz co Tomku wcale mu sie nie narzucałam i uwierz że to nie przez moje zdolności łóżkowe jest ze mną :D jakbyśmy się rozwiedli świetnie bym sobie w zyicu poradziła rozkręciłam już 2 biznesy i wcale mi matura nie była do niczego potrzebna tylko troche oleju w głowie ;) Nie zarabiam jakiś kokosów ale 2500 na czysto na miesiąc to nie tak mało co nie ? zresztą cały czas sie rozwijam ;)

Gość gość
A ja nie mam matury za to zawszecmam jakiegos pecha poznawac kobiety po studiach ladne wysokie ktore leca na mojwyglad poznaje je po jakims czasie 30 lat zero oszczednoscimieszkaja najczesciej u rodzicow maja szafe pelna ciuchow laptopa i pelno milych wspomnien z roznych zakatkow swiata ja po liceum obecie koncze budowe domu za 300tys polowauzbierana mam 32 lata dobrze platna fizyczna prace i szukam teraz panny gora po liceum moze byc nawet po zawodowce ale wmiare ladna sypatyczna pracowita lojalna i najwazniejsz niebujajaca glowa w chmurach ... te laski po30 i studiach sa juz stracone.. beda wiecznymi pannami co teraz znacza studia? Kiedysludzie po studiach byli kims teraz 70 % ludzi je ma 50 to bezwartosciowe papierki ile takich osob pracuje gdzies po biedronkach...

Gość Kasiaa24lat
no i co najważniejsze sama dla siebie jestem szefem :)

Gość ttomek22
ja pierd za co di dziewczynko masz 2,4 tyś?;// .Ja mam 1300 i do tego będą mnie zwalniać hahah;]

Gość gość
Żeby nie zdać matury to trzeba mieć mniejszy iloraz inteligencji. Zawsze inaczej patrzą w robocie, chociaż nie jest to główne kryterium.

Gość gość
a handluje sobie na allegro ;) i nie tylko .... 1. zaproszeniami ślubnymi itp. (trzeba trochę zainwestować w sprzęt ale się opłaca ;) ) 2. ubrankami dla dzieci używanymi wbrew pozorom super opłacalne ja sobie po ciuchach kupuje takie ubranko za 1 zł na wyprzedażach a później ludzie za 30 ubranek dają po 400 zł :) mój rekord to 1200 na takiej aukcji za 100 ubranek :)

Gość gość
gość dziś a handluje sobie na allegro oczko.gif i nie tylko .... 1. zaproszeniami ślubnymi itp. (trzeba trochę zainwestować w sprzęt ale się opłaca oczko.gif ) 2. ubrankami dla dzieci używanymi wbrew pozorom super opłacalne ja sobie po ciuchach kupuje takie ubranko za 1 zł na wyprzedażach a później ludzie za 30 ubranek dają po 400 zł usmiech.gif mój rekord to 1200 na takiej aukcji za 100 ubranek usmiech.gif x Serio?;d, to ide do lumpexu i kupować łaszki na dzieci i sprzedawać potem na allegro ;D

Gość gość
:) jak widzisz to to że tracisz pracę to żadna tragedia trzeba tylko uważnie obserwować rynek ja mam jeszcze mnóstwo pomysłów na biznesy :)

Gość ttomek22
Kasiaa24lat dziś x to muszę poodwiedzać lokalnie lumpexy i sprzedawać łaszki na allegro;D

Gość Kasiaa24lat
Więc udanych łupów :D tylko uważaj bo to trochę jak sport ekstremalny ... niektóre laski które upatrzyły sobie jakiś ciuch bywają groźne :D

Gość gość_ona24
up up

Gość gość
w ogole nie trzeba bylo dospuscic do komuny glupi ludzie!!!!! a teraz macie to gowno z****** co wam komunisci w**********i w klamstawach k***a mac kiedy wy zrozumiecie ze polska zniszczona na 10000 lat!!!!!!! w usa wiekszosc milionerow nie ma matury durnie 333 www.youtube.com/watch?v=w3p-iuXWDXE

Gość ttomek22
Kasiaa24lat dziś Więc udanych łupów smiech.gif tylko uważaj bo to trochę jak sport ekstremalny ... niektóre laski które upatrzyły sobie jakiś ciuch bywają groźne smiech.gif x Pokaże im swego wielkiego pręta tro zmiękną;D

Gość gość
Jezu ale ty jesteś głupia :/ Ja też nie mam matury i nie uważam się za głupszą czy mniej wartościowszą od tej osoby która ją ma x to ty się nie uważasz :P

Gość gość
"Facet bez matury Ja po studiach, czy to ma sens?" x Nie. Nie ma sensu. Gdybyś coś sobą prezentowała - nie zadałabyś takiego pytania. Facet może mieć tytuł profesora a być chamem, który bije swoją żonę i dzieci. Nie znasz życia. Ale życzę Ci, abyś dorosła.

Gość gość
Oczywiście, że nie ma sensu. Jak może związać się facet bez matury z dziewczyną po studiach, której słoma z butów na kilometr wystaje? ...

Gość gość
To zależy. Jeśli nie zrobił matury, bo nie chciało mu się uczyć i jest leniwy, to raczej nie wróży dobrze ;/ ale jeśli np. jest po jakiejś zawodówce i pracuje w zawodzie, angażuje się w związek, wywiązuje ze swoich obowiązków domowych i możesz na niego liczyć, to czemu nie?

Gość gość
Ja od strony meza mam takie parcie .Mnie to juz nie dotyczy tylko moich dzieci ...mam dosc .Nie wiem dlaczego uwazanie kogos za gorszego, bo nie ma szkół to gorszy ...jakie zacofanie .Sa ludzie ,którzy lubia sie uczyc a jest czesc ktora nie lubi wkuwac ...ale to nie ma nic wspolnego czy bedzie dobrze pracowac ,czy bedzie lepszym człowiekiem Wiadomo trzeba miec pojecie O ZYCIU PODSTAWOWE SZKOŁY SKONCZYC , dalej jest takkto poszedł do zawodowki to głupi...w liceach tez sa bezmózgo...cy .Wogole to młody ma sie uczyc rodzice maja utrzymywac i koniec ....potem dziwota ze w gimnaziach sobie rady nie daja nauczyciele jak gowniarz nie ma nic do roboty ,żadnych zajęc tylko szkoła ..to gdzies sie musi wyżyć ...więc szuka przygód.Tak własnie konczą wyuczony a do życia to masakra.,nie wspominając już o szaczunku do starszych osób Do pracy ..fochy sztrzela ,bo on za tyle i tyle pracowac nie bedzie ,bo starzy ładuja cały czas to nauczony .