Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość anka

Może tu mi ktoś doradzi.Co mi może być?

Polecane posty

Gość gość anka

Od dłuższego czasu bolą i pieką mnie stopy.Konkretnie podeszwy stóp,czuję w nich takie gorąco,jakby mi się krew gotowała,oprócz tego ból.Czuje to głównie przy spoczynku,zwłaszcza jak leżę.Czasem to pieczenie promieniuje mi na górne części stopy aż do kostek. Pomaga masowanie i zimne okłady,ale tylko podczas masowania i okładów.Jak tylko przestanę masować lub zdejmę okład,objawy wracają od raz ze zdwojoną siłą.Poszłam z tym do internistki,żeby dała mi skierowanie na jakieś badania lub jakiegoś specjalisty,ale ona nie wie,na jakie badania mnie skierować ani do jakiego lekarza,bo dla niej to jakiś science fiction,co ja opowiadam.Może ktoś z was mnie na coś nakieruje?

Gość gość
trzeba zrobić USG Dopler nóg,może być początek miażdżycy

Gość gość
wg mnie też to może być miażdżyca. a może kręgosłup uciska na nerwy?

Gość gość
ale to dziwne,że lekarz nie wie na jakie badania kierowac.co to za lekarz???

Gość gość
Właściwe byłoby wykonanie badania krwi.Możesz mieć problem z krążeniem.Co to za lekarz że podstawowych rzeczy nie wie.Żeby zdiagnozować chorobę najpierw wykonuje się kompleksowe badania.Dopiero daje skierowanie do specjalisty.

Gość gość anka
Wiem,właśnie dlatego najpierw poszłam do lekarza pierwszego kontaktu,ale nic z tego nie wyszło :( Postanowiłam iść więc prywatnie do specjalisty,ale niewiem jakiego...