Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anula 87

Jaki zabieg na obwisły brzuch po ciąży

Polecane posty

Gość Anula 87

Witam. Jestem po drugiej ciąży. Minęły 4 miesiące a ja mam dalej zwis. Została mi zwiotczała skóra z rozciągniętego brzucha po ciąży. Zastanawiam się jaki zabieg był by na to najlepszy... gdyż chodzilam na zabieg Venus freez i wykupilam 10 sesji i nic mi to nie pomogło a 6 tysiecy poszło :(( dlatego wole najpierw się skonsultować z kimś kto miał naprawde problem z pozostałym brzuchem po ciąży i korzystał z jakich zabiegow i jej to pomogło a nie tylko minimalne efekty :(( Pomozcie bo wstydze sie pokazywac moj brzuch a nie chce isc pod skalpel :((

Gość gość
najlepiej nie pi///---e//--rd///---olic sie ,nie rodzic bekartow I nie narzekac na obwisły brzuch po ciąży.....Nikogo to nie obchodzi ze ci wisi kaldun po same kolana.

Gość gość
4 miesiące to jeszcze nie tak dużo czasu od porodu. właściwie to on dopiero zaczyna wracać do normy. Pomóż mu ćwicząc i stosując jakieś kremy i z czasem wszystko wróci do normy.

Gość gość
No pewnie ze jeszcze wcześnie :) i tez sadze ze ćwiczenia bardzo pomogą

Gość gość
Zmienic meza!A do mężczyzn idźcie się wszyscy powiescie jak wam zonka nie pasuje ha ha ha

Gość Anula 87
Zaczne intensywne cwiczenia na brzuch i bieganie mam nadzieje ze to pomoze... Ale chciala bym zapisac sie na jakies dobre zabiegi kiedys chodzilam tez na endermologie nie pamietam jak to sie nazywa ale jak patrzylam na necie to jest mnostwo zabiegow Icoone, tripolar rf, itp i chciala bym sie dowiedziec ktory tak naprawde usunie tą pozostałą skórę na brzuchu :((

7 lat temu urodziłam córkę, po pół roku brzuch wyglądał rewelacyjnie, zero śladu po ciąży:) a na dodatek miałam cc! no tak ale samo się nie zrobiło, nosiłam na początek gorsety, gacie ściągające, pasy itp, smarowałam się żelami termoaktywnymi i owijałam folią na to pas neoprenowy i bieganie, dodatkowo od kostek po cycki peeling kawowy z oliwką co 2 dzień! polecam! aha a w ciąży przytylam 23 kg i wszystko zeszło!

Gość anula 87
A gdzie dostane takie żele i jaki to pas? Z gory dziekuje

Gość gość
teeez tak mam, jestem 3 miesiace po, a faceci są p**********i. zachrzaniam na silke i jeszcze pokaze jak moge wygladac nawet bedac mama

Gość gość
Najlepszy zabieg na obwisły brzuch to fale radiowe z laserem biostymulujacym. Już po pierwszym zabiegu widać ogromną różnicę w napięciu skóry. Polecam salon, do ktorego dojeżdżałam do Poznania - www.beautypremium.pl Poświęciłam trochę czasu, ale jestem teraz bardzo zadowolona.

Gość Mim

Ciało po porodzie potrzebuje czasu aby dojść do swojego stanu ja proponuje najpierw zmienić dietę raz w tygodniu robić żabiego rf na brzuch plus fale ultradźwiękowe tzw liposukcja bez skalpela pic dziennie dwa litry wody a ćwiczenia zacząć od stymulacji mięśni bo najpierw mięśnie musza odpowiednio pracować aby pozwolić sobie na ćwiczenia normalne