Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś poczułam się strasznie zazdrosna ale nie przyznam się nikomu do tego.

Polecane posty

Gość gość

Uważam się za atrakcyjną dziewczynę. Jestem szczupła, wręcz drobna, co się wiąże z niewielkim biustem ale jestem też proporcjonalna. Mam delikatną urodę, jestem wypielęgnowana i lubię siebie w takiej zadbanej ale nie rzucającej się w oczy wersji (mój ukochany kolor to szarość i czerń). Mój chłopak mnie całkowicie akceptuje docenia mój wygląd i charakter. Ale ostatnio zobaczyłam jak się spojrzał na biust takiej ślicznotki. Nie zaprzeczam dziewczyna była bardzo ładna (kompletnie nie moj typ, bo zrobiona) ale zdaję sobie sprawę, że na pewno ma powodzenie większe niż ja (tego akurat nie zazdroszczę). Za to aż się we mnie zagotowało bo widziałam wzrok mojego faceta w jej kierunku. Nie będę z tego robiła zadnych scen, nawet mu o tym nie powiedziałam ale WRRRRR jestem taka zla:D Też tak macie czasami?

Gość gość
Niestety mnie tez szlag trafia gdy moj oglada sie za innymi i nie rozumiem tego poniewaz gdy razem wychodzimy to kazdy facet sie na mnie patrzy on to widzi czasami cos powie,stara sie odwrocic moja uwage ale gdy on sie patrzy na inne to tego nie widzi

Gość gość
Przeciez to odruch jest. Pomysli najwyzej "fajna" a za 5 sekund o niej zapomni. Pewnie jakbys go teraz o te laske spytala, to by nawet nie pamietal o ktora ci chodzi, a ty sie przejmujesz :D Pozatym nie uwierze, ze wy nie zmierzycie wzrokiem przystojnego faceta, ktory mija was.

Gość gość
ja tez jestem zazdrosna

Gość gość
Jaki odruch ja mam powodzenie i strasznie mnie irytuje gdy faceci sie ogladaja za mna poniewaz w sklepie nawet nie moge sie skupic i szkoda mi kobiet bo patrzą na swoich mężczyzn a na mnie z nienawiścią

Gość gość
To kobiety z ładnym biustem mają siedzieć zamknięte w pokojach czy ubierać swetry po szyję? "Logika" zazdrośnic...

Gość gość
Nie, nie mam takich problemów...może dlatego, że nie mam dziwnych wymagań od świata i nie wmawiam sobie, że wcale nie mam kompleksów.

Gość gość
to nie chodzi o biust tylko o buźkę ładna i figure

Gość gość
Nie mówię, że ktokolwiek ma się sktromniej ubierać czy coś, broń boże. Tak jak pisałam nie zaprzeczam, że dziewczyna była bardzo atrakcyjna (nawet ze swoja sztucznością). Ale mogę sobie tak pisać a jednak poczułam się zazdrosna, że mój chłopak tak się na nią spojrzał.

Gość gość
"Jaki odruch" Moze i jestes ladna, ale niestety tez glupiutka. Jak to jaki odruch? Jak ty widzisz kobiete z duzym biustem i glebokim dekoltem, to odruchowo na niego nie spojrzysz? hmm?

Gość gość
Albo nie zatrzymasz wzroku pare sekund dluzej na facecie, ktory ci sie podoba? Czego tu nie rozumiesz?

Gość gość
A mój mi powiedział tak †y podziwiasz piękno , czy zamykasz oczy ,ja też podziwiam piękno ,a że on inne piękno preferuje niż ja toż to nie jego wina tylko sił wyższych.Zrozumiałam, i przyznałam mu rację .

Gość gość
dziś to ty jesteś głupiutka ponieważ mężczyźni nie maja ładnych biustów i dekoltów jesli ty takich znasz to przepraszam ale jest to ohydne

Gość gość
23:44 - hahah mam nadzieje, ze to zart

Gość gość
nie uwierzę, że widząc przystojnego faceta nawet na chwilę na niego nie zerkniesz, chociażby bezwiednie.

Gość gość
od kiedy kobieta to on?