Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki macie fetysz ? chodzi o jakiś szczegół u płci przeciwnej

Polecane posty

Gość gość

na punkcie którego macie bzika i jeśli nie spełnia waszych oczekiwań to nie możecie być z taką osobą ja na przykład lubie u facetów duże dłonie, nie mogłabym byc z facetem który ma małe delikatne rączki

Gość prawictwo pospolite 137
podobają mi się dziewczyny z dużymi tyłkami

Gość gość
ale chodzi o szerokie biodra czy wielkie pośladki ?

Gość prawictwo pospolite 137
chodzi o szerokie biodra

Gość gość
ale to nie jest duży tyłek, normalny kobiecy tyłek, kobiecy tyłek zawsze jest objetościowo większy jak się pochyli

Gość ChłopJakSnop
jak dla mnie to kobiece zadbane stópki :)

Gość gość
Uwielbiam owłosionych facetów :) Ale fetysz powoduje tylko podniecenie, nie determinuje tego, czy się chce z kimś być czy nie, bo o tym decyduje co innego.

Gość radek 30 lat
zdecydowanie stopy

Gość gość
nie jest duży, jest normalny, kobieta ma taki tyłek

Gość gość
po prostu lubisz pupy kobiece i tyle , niepotrzebnie dodajesz że duży , takie czy siakie

Gość gość
STOPY !

Gość gość
Małe zgrabne dłonie ( mój zaganiacz fajnie wygląda w takiej rączce) i lubie jak zgrabne kobiety noszą za małe i obcisłe majtki. Dziwne mam fetysze

Z takich rzeczy, które mnie potrafią totalnie zniechęcić to chyba tylko oczy - jak są małe, wąskie i głęboko osadzone.

Naprawdę odrzucają mnie tylko wielkie brodawki na całym ciele :(.

Gość radek 30 lat krk prawik
STRINGI ! i stopy oczywiście

Gość adi78
No zdecydowanie pupa kobiety, a zwłaszcza jej zapach i smak.

Gość sdfse5455646456
Chciałbym was przestrzec przed tym co tu wypisujecie na kafeterii. W Polsce istnieje system do podglądania i namierzania obywateli - system ten obsługiwany jest przez zwykłych ludzi; a nie żadne służby specjalne. Dostęp do tego systemu mają zwykli szarzy ludzie....tzn. wasz sąsiad, znajomy etc może was namierzyć i podglądać. Do tego systemu mają dostęp zwykli ludzie i jak zakładacie tu temat na kafeterii czy na innym forum to mogą was namierzyć tym systemem i podglądać. Cały ekran waszego laptopa/tabletu to kamera. W obudowach(bocznych) waszych laptopów są kamery które nagrywają to co robicie nawet jak laptop jest wyłączony - dźwięk i obraz. To samo z telewizorami wyposażonymi w dekodery TV-naziemnej - te telewizory mają kamerki z mikrofonem przez, które można was podglądać... Cyfrowe radio DAB+ to kolejny podsłuch w waszym domu.... Routery WIFI też mają ukryte kamery z mikrofonem do których można się łatwo podłączyć... System do podglądania sprzężony jest ze wszystkimi dostawcami internetu w Polsce i można was łatwo namierzyć. Można też namierzyć was przez komórkę i oglądać z bliska dzięki satelicie gdy niebo jest bezchmurne.... Uważajcie na siebie bo wasze komputery nagrywają to co robicie i działa to na poziomie sprzętowym(niezależnie od systemu operacyjnego). Odczytują nawet wasze myśli w głowie przez fale WIFI... System ten umożliwia namierzenie was nawet z drugiego końca Polski(wioski i miasta). Widać waszą twarz, pomieszczenie oraz to co robicie aktualnie na kompie – wszystko jest też nagrywane.... System ten działa w Polsce od wielu lat...